Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Aku ankka tilaajapalvelu
 1. Riku Saastamoinen | Uniarts Helsinki
 2. Kaija jones
 3. Kaija kärkinen
 4. Idiootti | Kajaanin kaupunki

Kotimaassa hänelle on myönnetty tv-alan Venla- ja Koura-palkinnot. Kirjailijana Köngäs debytoi romaanilla Luvattu (2001). Sen jälkeen hän on julkaissut seitsemän romaania – tuoreimpina Mirjami (2019), Sandra (2017), Hertta (2015) ja Finlandia-ehdokkaaksi noussut Dora, Dora (2012) – sekä kolme lastenkirjaa. Sandra sai Kirjakauppaliiton Kiitos kirjasta -mitalin vuonna 2018. Köngäksen omasta romaanistaan dramatisoima Sandra on tekijän ensimmäinen teatteriohjaus. Kaija Pakarinen Kaija Pakarinen on rääkkyläläissyntyinen näyttelijä, joka tunnetaan lukemattomista televisio- ja elokuvarooleistaan. Muistetuimpia ovat keskeiset tehtävät Åke Lindmanin sarjassa Kiinnisidottu (1994) ja Hanna Maylettin minisarjassa Raja (2014) – tai vaikkapa Regina Mälkin rooli komediasarjassa Ihmisten puolue. Vuonna 1988 Pakarinen sai Jussi-palkinnon parhaasta naispääosasuorituksesta Veikko Aaltosen ohjaamassa elokuvassa Tilinteko. Pakarinen työskenteli pitkään Televisioteatterissa ja Yleisradiossa, kunnes 2000-luvun alussa jäi vapaaksi näyttelijäksi.

Riku Saastamoinen | Uniarts Helsinki

3. klo 19 La 3. klo 14 Kesto 1 t 30 min, sisältää väliajan. Liput 22, 50/16, 50/12, 50 € Liput »

Kaija jones

Kaija kärkinen

Synnyt 1/2018. Anttila. Jaakonaho. L. Juntunen. M. Martin. Nikkanen. Saastamoinen. & Turpeinen. "Policy brief: Peruskoulu: Suomen suurin kulttuurikeskus. " Artsequal. Saastamoinen. & Heiskanen. "Näkymä tunnilta – osa 1. Havaintoja peruskoulun kuudennen luokan sosiaalisuudesta. " Blogiteksti. kymä-tunnilta-osa-1-teatteripedagogien-havaintoja-peruskoulun-kuudennen-luokan Saastamoinen, Riku 2013. "Viisi kohtaamista lapsen kanssa. " Esitys 4/2013. Esitelmät ja asiantuntijapuheenvuorot: "Taidepedagogi kasvattajana" asiantuntijaluento. Esittävän taiteen oppilaitosten liiton koulutuspäivä, Tampere 2020. "Artistic research as a possibility to ask better questions in art pedagogy", performance lecture with Taneli Tuovinen in 9thConference of Doctoral Studies in Theatre Practice and Theory: Experience as research method. JaMu. Brno. 2019. Opettajan rooli ja nykyaikainen taidepedagogiikka. Luotsit-koulutus. Helsinki. 2019. "Mikään ei muutu, ei liiku, ei elä. Taiteen vitaalisuus ja esittävän taiteen opetus muutosten keskellä" asiantuntijaluento, Esittävän taiteen oppilaitosten liiton koulutuspäivä, Espoo 2018.

Idiootti | Kajaanin kaupunki

Sandrassa Pekkalan sello yhdistää kansanlauluja Bachin ja Merikannon musiikkiin. Työryhmä Sandran toteutukseen osallistunut työryhmä koostui alojensa huippuosaajista. Lavastaja Tarja Väätänen on lavastanut Q-teatterissa, Kuopion kaupunginteatterissa sekä Heikki Kujanpään elokuvat Putoavia enkeleitä (2008) ja Pieni pyhiinvaellus (2000) ja Kaija Juurikkalan lastenelokuvan Valo (2005). Lisäksi hän on ohjannut lukuisia animaatioelokuvia. Hän työskentelee suunnittelupäällikkönä Serlachius-museoissa. Pukusuunnittelija Outi Harjupatana on tehnyt pitkän työuran Yleisradiossa, jossa hän on suunnitellut puvustuksen kymmeniin tv-elokuviin ja sarjoihin. Yleisradion ulkopuolella hänet tunnetaan muun muassa Aki Kaurismäen elokuvien Laitakaupungin valot ((2006) ja Mies vailla menneisyyttä (2002) pukusuunnittelijana. Graafikko Anna Lehtonen on Kustannusosakeyhtiö Otavan päägraafikko, jonka kädenjälkeä ovat satojen romaanien kannet ja typografia. Lehtonen on suunnitellut kaikki Heidi Köngäksen romaanien kannet.

 1. Kaija jones
 2. Kaija aarikka
 3. Idiootti | Kajaanin kaupunki
 4. Gigantti koroton ja kuluton
 5. Moderni valkoinen kattovalaisin SORDO | Beliani.ch
 1. Nissan x-trail kokemuksia
 2. Mb talvirenkaat vanteilla
 3. House of leaves kirja
 4. Kondiittori koulutus
 5. Mitie lampaan lisukkeeksi