Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Dna welho laajakaista

75, 8 KB kertaa luettu: 419 143, 5 KB kertaa luettu: 309 #24 Tosiaan nuo kuvissa näkyvät ovat ensi kauden kotipelipaidat. Isoin muutos ovat mainokset, joista nyt yhä useampi on valkoinen eikä värillinen. #25 Onpa muuten kullanhohtoiset numerot ja logo... enteellistäkö? Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy

Loppukauden runkosarjamatsit seisomakatsomossa vain 20€, kun varaat ensi kauden kausikorttisi

Rauman Lukko palkitsi perjantaina Sinikeltainen Areena-teemalla pelatun Ilves-ottelun alla jo kolmannen kerran sinikeltaisen kannattajan. Kiertopalkintoon vuoden 2014 kohdalle nimensä sai Riku Salminen. Aiemmin kunnian ovat saaneet kannattajaryhmä Raumam Boja sekä Inga Helimo. Salminen on reilun kymmenen vuoden aikana todistanut lähes kaikki Lukon kotiottelut sekä kaikki ne vierasottelut, joihin matkoja on järjestetty. Salminen on Liiga-otteluiden lisäksi tuttu näky myös Lukon A-nuorten sekä Lukon naisten Superpesis-joukkueen kotiotteluissa. Kyseessä on siis todellinen sinikeltainen kannattaja. Palkinnon ja kukat Salmiselle ojensivat Lukon myyntipäällikkö Sami Kukkonen ja maskotti Eetu-kettu. Rauman Lukko ja koko raumalainen, sinikeltainen kiekkoyhteisö onnittelevat Riku Salmista!

#2 Lukolla on 16 b2b ottelua, joista 14 pelataan viikonloppuna. Perjantai/Lauantai akselilla Äijänsuolle saapuu Ilves, Tappara, HIFK x 2, TPS x 3, Ässät x 3, Jukurit x 2, HPK, Kärpät x 2, KooKoo, KalPa x 2, Sport, Pelicans ja SaiPa. Ihan mukava viikonloppu ohjelma, vaikka olisi toivonut edes kerran vieraita Jyväskylästä tonne Jukurien ja KalPan sijaan. Varmaan hyviä yleisömääriä odotettavissa, mikäli joukkue pelaa vähänkin voittavaa ja mielenkiintoista kiekkoa. Suuri b2b pelien määrä vähän hirvittää, sillä Lukko ei kahden kauden aikana ole näissä peleissä kovinkaan vahvasti suoriutunut. Edit. Lukon kotiottelut. Ma: 1 Ti: 0 Ke: 5 To: 3 Pe: 11 La: 10 Viimeksi muokattu: 17. 06. 2019 #3 Otsikkoa tarttis muokata... #17 "Lukko palasi voiton ansiosta takaisin voittojen tielle. " -MTV Urheilu 26. 1. 2019 #4 Katsos.... Melkoinen hasardi. @Moderaattorit varmaan saa muokattua tuohon 2020.... #5 Suuri b2b pelien määrä vähän hirvittää, sillä Lukko ei kahden kauden aikana ole näissä peleissä kovinkaan vahvasti suoriutunut.

vieraina. Yleislinja liigassa kuitenkin on, että kotipaidat ovat tummat. "My name is TJ Markiewicz, I'm a real person. " #20 Hyvä. Ja keltaisella kotipaidalla taidettiinkin pelata vain kaksi kautta. 2016-17 oli sekava paitsi pelillisesti myös niiden lukuisten eri aikakausien paitojen takia jotka kyllä olivat siniset kotona. #21 Twitterin puolella ainakin puhuttiin kaudesta. Ei mitään kuvaa löytyisi? Vai oliko tämä vain vaihdos, että tumma kotipaita, niin kuin kuuluukin. "Eihän televisiosta mitään muuta pysty katsomaan. Minun maailmaani ei mahdu se kiroaminen ja räyhääminen. Onneksi urheilun lainalaisuudet ovat säilyneet. " -Lasse Heikkilä- #22 Pitsiturnaus pelataan niillä Säästöpankin paidoilla. Mielestäni uusi paita oli ihan ok, hieman parempi, mutta ei isompia muutoksia. Positiivisesti otti silmään Fennian mainos mikä oli nyt valkoinen, eikä vihreä. Instagramin videolla oli kuvia, enkä osaa niitä kaapata tänne. Joku osaavampi voi auttaa. #23 Siinä kuvat edestä ja takaa paidasta. Minä tykkään.

Sinikeltainen kannattaja -palkinto Riku Salmiselle

– Jotenkin tuntuu, että asiat sujuvat jouhevammin. Ainakin on itse helpompi tulla treeneihin, kun ei tarvitse miettiä, mistä saataisiin rahaa ja näkyvyyttä. Joku muu on jo miettinyt sitä, Koski kiittelee. "Onhan se mahtavaa, että myös meidän liigajoukkueemme ja sukupuolemme pääsee mukaan esittelemään tätä hienoa lajia. Jos se vaikka innostaisi tyttöjä mukaan jääkiekkoon. " Koski arvioi Lukon naisten kotiotteluiden katsojamäärien olevan pienessä nousussa – ja arvioi oikein. Tämän kauden kuudessa Lukon naisten kotipelissä katsojakeskiarvo on ollut 82, kun viime kaudella luku oli 53. Lukon viimeisessä kotiottelussa Turun Palloseuraa vastaan oli 163 katsojaa, joka on samaa tasoa esimerkiksi Lukon A-nuorten kanssa. – On upea juttu, että tyttökiekkolaisia on käynyt katsomassa pelejä ja saamme olla heille esikuvia, Maija Koski hehkuttaa. Raumalle Kuortaneen ja Hämeenlinnan kautta siirtynyt Emilia Varpula kertoi Pyhärannan kouluvierailulla aloittaneensa itse jääkiekon poikien joukkueessa, jota hänen isänsä valmensi.

Lukon A-juniorien kausi käynnistyy keskiviikkona 11. 9. 13. Avauspeli pelataan Raumalla Kivikylän Areenalla klo 18:30, silloin vastassa on Porin Ässät. Sarja jatkuu lauantaina 14. Tapparan vieraana. Lukon kotiottelut löytyvät sivujen A-juniorit -osasta. Otteluihin on vapaa pääsy, tervetuloa!

 • Vuokra asunnot malmi 10
 • Tampereen kaupungin kesätyöpaikat 200 million
 • Koiranäyttely matkalla Eestissä. - arvostelun kohteena Hestia Hotel Susi, Tallinna, Viro - Tripadvisor
 • Volvo 850 pulttijako
 • Rastilippu fi tulokset 2
 • Petri parvinen aalto
 • Ravintola Julinia - Varaa pöytä
 • Metropolia helsinki pääsykokeet hotels
 • Tilaajille
 • Naisten rintaliivit isot koot

Lukko A:n kausi starttaa keskiviikkona

13. 11. -16. Jyväskylä-Vaasa-Rauma 20. -23. Helsinki-Rauma-Mikkeli 22. -25. Vaasa-Rauma-Lahti 29. -1. 2. Tampere(Ilves)-Turku-Rauma 12. -15. Tampere(Tappara)-Rauma-Kouvola #8 Varsin erinomaiselta näyttävä kotipeliohjelma. Tiistai joka on pelipäivistä kurjin loistaa täydellisesti poissaolollaan. Ja saman tien pää pois pilvistä. Ei tiistaikotipelejä viime kaudellakaan ollut kuin kaksi, pikaisella silmittelyllä sano. Mutta parannus se on pienikin parannus. Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista. #9 Siitä löytyisikin Lukolle teemapelipäiviä. Perhepelit toki lauantaina mieluiten, mutta 9 peliin voisi teeman keksiä. Keskiviikkona oleviin peleihin esim. opiskelijat puoleen hintaa ja ottelulipulla Tifosista ilmainen juoma. Toki Lukossa sanaa "ilmainen" tunneta niin puoleen hintaan. #10 Opiskelijat pääsee täysin ilmaiseksi haalareilla ja opiskelijakortilla. " Jos Lasse Kukkonen syötetään yksin läpi, on maailmankirjat sekaisin, helvetti saattaa jäätyä ja Lukkokin voittaa suomenmestaruuden. "

- Risto Leino " Nyt hypättiin seivästä mut meiltä puuttu se seiväs. " - Tero Lehterä SaiPan hävittyä Raumalla 8-0 #11 Ensimmäiset yhteiset jääharjoitukset käynnissä. Jalat liikkuu hyvin ja vauhtia on. Ohan se nyt vielä aika kesken eräistä ja syötöt pikkusen hakee, mutta niin se kuuluukin. Uusia kavereita mukana, tietenkin myös junnuja. Yhden kaverin naamaa en saanut mielee tai yhdistettyä keneenkään. Joko minulta tai tiedotukselta on mennyt joku ohi. Luulin ensiksi, että Lukko on homannut Zuccarellon mutta tuskin sentään. Kai sillekin joku selitys löytyy. Reunasta ei luonnolisesti näkynyt, eikä muualla komennuksilla olevia. Ei paljoa vielä ketjuja ollut, mutta Danforth-Koivisto, Laakso-Liedes, Ponthus-Elo, Sopanen-Koivistoinen oli monissa hyökkäys harjoituksissa parina tai mukana 3 ketjussa joka hyökkäsi. Omana huomiona oli, että Pressillä on aivan hirveä Lämäri, jos sattuu osumaan puiden väliin ja että Elon liike parantunut reilusti viime näkemän liigassa. Lajin Helppous Viehättää "Kuka nyt v*ttu yhdestä maineesta välittää, kun rahaa on kuin Roope Ankalla" - V2 – Jäätynyt enkeli "Mikä v'ttu teitä porilaisia oikeen vaivaa? "

Raumalainen · 22. 10. 2019 klo 15:28 Lukon pelaajat David Nemecek (oik. ) ja Emilia Varpula (kuvassa vasemalla) pelasivat kouluvierailulla sählyä lasten kanssa. Paikalla oli noin 170 Pyhärannan alakoulujen oppilasta. Kuva: Eetu Setänen Rauman Lukon perinteinen koulukiertue on taas pyörähtänyt käyntiin. Tällä kaudella kohteina ovat Rauman lähialueen koulut. Kiertueen teemana on viime vuodelta tuttu terveiden elämäntapojen merkitys, mutta jotain uuttakin vierailuissa on. Lukko on lähtenyt mukaan Yhtä matkaa -yhteisön toimintaan ja jakoi Pyhärannan alakoululaisille heijastinliivejä turvaksi liikenteeseen. Liivejä jakamassa olivat Lukon pelaajista David Nemecek, Niklas Ylitalo ja Emilia Varpula. Tähän liittyy kiertueiden toinen uutuus: mukana on ensimmäistä kertaa myös naisten liigajoukkueen pelaajia. – Naisten osallistumisesta on ollut ennenkin puhetta, mutta toteutus on jäänyt piippuun. Nyt saimme homman maaliin asti, Lukon markkinointi- ja tapahtumajohtaja Mikael Eklöf kertoo. Eklöfin mukaan taustalla on syventynyt yhteistyö Rauman Lukko Oy:n ja Rauman Lukko ry:n välillä.

Oy:n alla ovat miesten liigajoukkue ja A-nuoret, ry:n alla puolestaan naisten liigajoukkue ja juniorit B-junnuista alaspäin. – Moni raumalainen ei hahmota näitä rajoja, ja toisaalta miksi pitäisikään hahmottaa. Yhtä Lukko-perhettähän tässä ollaan, Eklöf huomauttaa. Tasa-arvo ja naisurheilun arvostus on ollut tasaisin väliajoin esillä urheilumediassa viime vuosina. Eklöfin mukaan naispelaajien osallistuminen kouluvierailuille ei johtunut kuitenkaan julkisesta keskustelusta, vaan Juniorilukon aktivoitumisesta. Lukon naisten joukkueen kapteeni Maija Koski on innoissaan naisten pääsemisestä mukaan kouluvierailuille. – Onhan se mahtavaa, että myös meidän liigajoukkueemme ja sukupuolemme pääsee mukaan esittelemään tätä hienoa lajia. Jos se vaikka innostaisi tyttöjä mukaan jääkiekkoon, Koski toteaa. Koski kehuu Juniorilukon markkinointi- ja viestintäpäällikön Mikko Aikon panosta nais- ja tyttökiekkoilun profiilin nostamisessa Raumalla. Aikon aikana Lukko on muun muassa käynnistänyt tyttökiekkoilun kuluvan vuoden alussa.

 1. Käyn kohti sinua chords