Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Riihivuori teatteri liput
  1. Avoin neuvola helsinki influenssarokote

Riskiryhmiin kuuluvat iästä riippumatta sydän- ja verisuonitauteja, keuhkosairauksia, diabetesta, maksa- ja munuaistauteja sairastavat sekä potilaat, joiden vastustuskyky on sairauden tai sen hoidon vuoksi heikentynyt. Helsinkiläiset, jotka eivät kuulu yllä mainittuihin ryhmiin, saavat halutessaan maksullisen rokotuksen lääkärin reseptillä. Lisätietoa rokotteesta löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta ja Helsingin rokotuksista sosiaali- ja terveysviraston verkkosivuilta. Lähde: Helsingin sosiaali- ja terveysvirasto, 4. 10. 2013

Avoin neuvola helsinki influenssarokote

15 Matinkylän, Olarin ja Tapiolan avoneuvolat Ison Omenan neuvola Suomenlahdentie 1, 3. krs maanantaisin ja torstaisin klo 16. 30–18. 30 Tapiolan neuvola Ahertajantie 2 torstaisin klo 16. 45

Avoin neuvola on helsinkiläisille tarkoitettu palvelu, joka toimii ilman ajanvarausta ja jossa voi asioida, kun on tarve - saada neuvolan rokotusohjelmaan kuuluvia rokotuksia. Matkailijarokotukset annetaan terveysasemalla. - tarkistaa vauvan paino - kuunnella sikiön sydänäänet. Kaikissa neuvoloissa on ITE- eli itsemittauspiste, jossa on mahdollista tarkistaa verenpaine ja virtsan sokeri ja valkuainen. Palvelu on tarkoitettu helsinkiläisille.

  1. Danske bank fi verkkopankki henkilöasiakas
  2. Avoimet neuvolat | Helsingin kaupunki
  3. Avoin neuvola helsinki vantaa

Avoneuvolat Espoossa Avoneuvolan palvelut on tarkoitettu äitiys- ja lastenneuvoloiden asiakkaille. Avoneuvolaan voitte tulla lyhyelle käynnille ilman ajanvarausta. Avoneuvolassa voi hoitaa muun muassa vauvan ja lapsen paino- ja pituusseurantaa sekä rokotusasioita. Poikkeuksena influenssarokotukset, joita varten varataan aika erillisille rokotusvastaanotoille tai rokotteen voi saada lapsen ikäkausitarkastuksen yhteydessä. Odottava äiti voi tulla esimerkiksi verenpaine- tai hemoglobiinikontrolliin. Avoneuvolassa voi myös käydä kuuntelemassa sikiön sydänääniä, mutta jos olet huolissasi vauvan voinnista, otathan ensisijaisesti yhteyttä neuvolan puhelinpalveluun p. 09 816 22800 arkisin klo 8. 30–14. 30 tai synnytyssairaalaan. Avoneuvolassa ei voida hoitaa äkillisesti sairastuneita. Sairaustapauksissa tulee olla yhteydessä omaan terveysasemaan. Voit asioida missä tahansa avoneuvolassa, sen ei tarvitse olla oman neuvolan yhteydessä. Käynti on lyhyt, noin 10 minuutia. Avoneuvolassa asioidaan vuoronumerolla.

23 asiointikanavaa seuraavilla rajauksilla: Näytä vain: Palvelupaikat PALVELUPAIKAT (23 KPL) Helsingin kaupunki Malminkartanon neuvola Helsingin kaupunki Malminkartanon neuvola on äitiysneuvola. Luutnantintie 12-14, 00410 Helsinki Helsingin kaupunki Maunulan neuvola Helsingin kaupunki Maunulan neuvola on äitiysneuvola. Suursuonlaita 3 A, 00630 Helsinki Helsingin kaupunki Munkkiniemen neuvola Helsingin kaupunki Munkkiniemen neuvola on äitiysneuvola. Laajalahdentie 30, 00330 Helsinki Helsingin kaupunki Neuvoloiden keskitetty ajanvaraus Helsingin kaupunki Neuvoloiden keskitetty ajanvaraus on äitiysneuvola. Rautalammintie 2, 2. krs, 00550 Helsinki Helsingin kaupunki Oulunkylän neuvola Helsingin kaupunki Oulunkylän neuvola on äitiysneuvola. Kylänvanhimmantie 25, 00640 Helsinki Helsingin kaupunki Paloheinän neuvola Helsingin kaupunki Paloheinän neuvola on äitiysneuvola. Paloheinäntie 22, 2. krs, 00670 Helsinki Helsingin kaupunki Pihlajamäen neuvola Helsingin kaupunki Pihlajamäen neuvola on äitiysneuvola.

00 Taivaanvuohentie 6, 00200 Helsinki Töölö maanantaisin klo 8.

Varauduthan odottamaan vuoroasi. Tarkistathan aina poikkeusaikataulut ennen avoneuvolaan tuloa avoneuvoloiden sivulta. Erityisesti kesäaikana avoneuvoloiden aikatauluissa saattaa olla poikkeavuuksia normaaleihin aukioloaikoihin. Heinäkuussa avoneuvolat palvelevat vain ajanvarauksella. Espoon keskuksen alueen avoneuvolat Kalajärven neuvola Ruskaniitty 4, Ruskatalo, (samassa rakennuksessa terveysaseman kanssa, sisäänkäynti Kalajärven koulun puoleisesta päädystä) maanantaisin klo 16. 45–18. 45 Espoon keskuksen neuvola Kamreerintie 2 A, 3. krs perjantaisin klo 8. 15–11 Espoonlahden alueen avoneuvolat Kivenlahden neuvola Merivalkama 2 Nöykkiön neuvola Oxfotintie 8 torstaisin klo 14–15. 30 Saunalahden neuvola Kummelivuorentie 2, 1. krs torstaisin klo 8. 15–10. 15 Leppävaaran alueen avoneuvolat Auroran neuvola Lippajärventie 44 keskiviikkoisin klo 8–10 Leppävaaran neuvola Konstaapelinkatu 2, Leppävaaran terveysasema tiistaisin klo 16. 45 Perkkaan neuvola Upseerinkatu 3 B, 1. krs torstaisin klo 8.

Terveysasemilla rokotetaan kausi-influenssaa vastaan ilman ajanvarausta 18. 11. –22. ma – pe klo 9. 30 – 11. 30 ja 13. 30 – 15. 30 ja 9. 12. –13. ma - pe klo 9. 30. Neuvoloissa rokotetaan kausi-influenssaa vastaan määräaikaistarkastusten yhteydessä ja lisäksi ilman ajanvarausta 18. ma – pe klo 13. 30 ja 16. –20. 30. Neuvolan asiakkaat voivat käydä rokotuksessa edellä mainittuina aikoina myös avoimessa neuvolassa aamuisin klo 8. 30 – 10. 30. Avoin vastaanotto on maanantaina Oulunkylän ja Viiskulman neuvolassa, tiistaina Kontulan, Lauttasaaren, Malminkartanon ja Pihlajamäen neuvolassa, keskiviikkona Herttoniemen, Kallion ja Laakson neuvolassa, torstaina Myllypuron, Vallilan ja Vuosaaren neuvolassa, perjantaina Haagan, Malmin ja Töölön neuvolassa. Muina aikoina rokote on mahdollista saada terveysasemilla ja neuvoloissa ajanvarauksella. Kenelle maksuton rokote? Maksuton influenssarokote tarjotaan raskaana oleville, 6 – 35 kuukauden ikäisille lapsille, sairautensa vuoksi riskiryhmiin kuuluville, 65 vuotta täyttäneille, potilas- ja hoivatyötä tekevälle terveys- ja sosiaalialan henkilöstölle ja alan opiskelijoille, varusmiespalvelukseen astuville miehille ja vapaaehtoiseen asepalvelukseen astuville naisille ja vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiirille.