Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Dna welho laajakaista
  1. Battlefield v arvostelu full
  2. Battlefield v ps4 arvostelu
  3. Battlefield v arvostelu game

Tämä olisi oikein kivaa, sillä matsiin hypätessään ei voi mitenkään valita, kummalla puolella haluaa taistella, vaan peli heittää pelaajat automaattisesti toiselle rintamalinjan puolelle, josta ei sitten enää poistutakaan. Jos en siis tajunnut tehdä samoja kustomointeja molemmille porukoille, olen niin sanotusti liemessä. Battlefieldin uusi alku? Battlefield V on viihdyttänyt minua reilun viikon ajan kovasti. Toistaiseksi PC-puolella myös pelaajia on riittänyt kivasti, eli niihin 64 pelaajan matseihinkin pääsee sisään alta aikayksikön. Tuntuu siltä, että EA on oppinut myös Battlefront-läksynsä, sillä toistaiseksi mikromaksut loistavat poissaolollaan, ja kaikki lootti on kerättävä pelin sisäisiä tavoitteita saavuttamalla. Battlefield-sarja on aina ollut minun moninpelisuosikkini, eikä Battlefield V muuta tätä tosiasiaa. Sen pelaaminen on yhä viihdyttävällä tavalla kaoottista ja hyvällä tavalla haastavaa. En ole mikään tapposuhteiden kunkku, mutta tunnen silti olevani tiimilleni hyödyksi ja olen reilun viikon pelieni aikana ollut muutamaankin kertaan taistelun parhaaksi palkitussa ryhmässä.

Battlefield v arvostelu full

Battlefield v ps4 arvostelu

Myöhemmin mukaan on liittymässä myös saksalaisen Tiger-panssarivaunumiehistön tarina, mutta vasta joulukuussa. Myös ennakkoon paljon puhuttu yhteistyötila loistaa toistaiseksi poissaolollaan, joten jos pelaajia vastaan taisteleminen ei kiinnosta, Battlefield V:stä ei toistaiseksi riitä pelattavaa kuin ehkä yhdeksi illaksi. Onneksi moninpeli sitten onkin valokeilansa arvoinen, ainakin jos tykkää Battlefieldin kaavasta. Tarjolla on totuttuun tyyliin muutamakin pelitila, joiden joukosta löytyy esimerkiksi deathmatchia. Varsinainen houkutin on kuitenkin 64 pelaajan sotatila, jossa kaksi osapuolta kisaa ajoneuvojen ja lentokoneiden kera taistelukentälle ripoteltujen kiintopisteiden hallinnasta. Mitä enemmän kiintopisteitä oma tiimi pitää hallussaan ja mitä useampi vihollinen puree pölyä, sitä nopeammin vastustajien tikettivyyhti tikittää kohti nollaa ja pelin päättymistä. Kummankin puolen soturit jaetaan neljään hahmoluokkaan: jääkäreihin, tiedustelijoihin, pioneereihin ja lääkintämiehiin. Kaikilla hahmoluokilla on omat aseistuksensa ja varustuksensa, jotka määrittävät pitkälti, miten niillä pelataan.

Battlefield v arvostelu game

  • Täytettyjen herkkusienien grillaus
  • Battlefield v arvostelu map
  • Battlefield v arvostelu 1
  • Vuoden 2020 kalenteri
  • Battlefield v arvostelu
  • Arvostelu