Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Keto kirja prisma
 1. UPEAÄÄNINEN LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ BEHM JULKAISI DEBYYTTISINGLENSÄ - Warner Music Finland
 2. Behm hei rakas chords
 3. Kuka kumma on Behm? Laulaja teki alkuvuoden isoimman suomalaisen hitin, mutta jopa hänen ikänsä on vaikea selvittää - Kulttuuri | HS.fi
 4. Behm hei rakas kit

Vuonna 2017 Behm oli toinen puolisko Behm & Ellis -nimisessä duossa, joka pääsi esiintymään UMK:n preshow'hun. – Ympyrä sulkeutuu. Tässä on paljon yhteistä, koska se oli myös meidän duon ensimmäinen biisi, jolla menimme esiintymään UMK:hon, Behm kertoo. Kolme vuotta sitten artistin ura otti vasta ensiaskeleitaan, mutta kaikki alkoi siitä, kun Behm osallistui vuonna 2016 uusille, nuorille musiikintekijöille suunnatulle biisileirille. Siellä aiemmin samana vuonna kitaransoiton aloittanut Behm tutustui Ella-Noora Kouhiaan, jonka kanssa hän kirjoitti ensimmäisen kappaleensa. Sen Behm & Ellis -kaksikko päätyi esittämään myös UMK:ssa. – En ole ihan varma, kumpi oli jännittävämpää, se silloin vai tämä nyt! Behm muistelee ensimmäistä UMK-kokemustaan ja samalla myös ensimmäistä julkista esiintymistään lämmöllä. Hän uskoo, että välissä kuluneet kolme vuotta ovat tehneet hänelle hyvää esiintyjänä. – On kiva fiilis mennä uudestaan vähän kehittyneempänä tekijänä ja artistina. Behmistä povataan tämän vuoden isointa läpimurtoa Ensimmäisen UMK-esiintymisen jälkeen Behmin kuulasta ja herkkää ääntä on kuultu myös Pikku G:n paluusinkun Solmussa kertosäkeessä sekä laulajan tuottaja Sakke Aallon artistiprojekti Keko Salatan kappaleissa Vanha ja Tavallinen.

UPEAÄÄNINEN LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ BEHM JULKAISI DEBYYTTISINGLENSÄ - Warner Music Finland

Ruisrockissa, Provinssissa ja Ilosaarirockissa. BEHMin debyyttialbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Kuva: Pietari Purovaara / Warner Music 20. 06. 2020 23:00 - Top 200 -listalla voittajaksi nousi Behmin kappale Hei rakas. Juhannukseen olennaisena osana kuuluu hyvä musiikki. Sitä Radio Nova on perinteisesti soittanut, kun Juhannuslista TOP 200 -äänestyksen tuloksia on käyty läpi. Tänä juhannuksena Radio Novan kuulijat äänestivät ykkössijalle uuden tulokkaan, Behmin kappaleen Hei rakas. Valtavaksi radiohitiksi noussut kappale päihitti äänestyksessä monet kesäklassikot, kuten Popedan Kuuman kesän ja Bryan Adamsin Summer of '69:n. Behm-artistinimen takaa löytyy Rita Behm -niminen muusikko, joka yllättyi voitostaan toden teolla. - Ensimmäisenä tuli iso liikuttuminen - että juuri Radio Novan kuuntelijat ovat valinneet tämän, minun biisini, voittajaksi! Olen todella otettu, koska äänestyksessä kilpakumppanit olivat tosi kovia, Behm kertoo Radio Novalle. Herkkä rakkauslaulu on koskettanut monia suomalaisia. Behm kertoo saaneensa kappaleesta paljon palautetta. Hänelle on muun muassa kerrottu, ettei kappaletta pysty kuuntelemaan itkemättä tai mikään muu kappale ei ole koskaan osunut niin syvälle tunteisiin kuin tämä.

Behm hei rakas chords

20. 9. 2019 Karismaattinen laulaja-lauluntekijä BEHM julkaisi tänään debyyttisinglensä Hei rakas. Upeaäänisen BEHMin kädenjälkeä on aiemmin kuultu mm. Pikku G:n triplaplatinaa striimanneella Solmussa- kappaleella sekä Keko Salatan kappaleilla Vanha ja Tavallinen. Solmussa -kappaleen alkuperäisversio on täysin BEHMin käsialaa. Koskettavan Hei rakas -debyyttisinglen tuotannosta vastaa BEHM, Sakke Aalto ja Kashwell. Kappale kertoo samaistuttavalla tavalla rakkauden tunteesta: " Tunteena rakkaus on parhaimmillaan niin valtava, että sitä on mahdotonta pukea sanoiksi. Se on jo itsessään kiehtova syy kirjoittaa aiheesta. En lähtökohtaisesti koe olevani oikea ihminen kertomaan laulujeni merkityksistä, sillä jokaiselle syntyy omien kokemustensa pohjalta henkilökohtainen näkökulma laulun ympärille. Itse tätä kirjoittaessani mietin, kuinka merkityksellisetkin asiat voivat tuntua täysin merkityksettömiltä ilman toista. Halusin uskoa siihen, että tuntemamme rakkaus jää hengittämään oman, rajallisen aikamme jälkeenkin ", BEHM avaa ajatuksiaan kappaleen takaa.

3. 12. 2016. Viitattu 22. 2. 2020. ↑ a b c d Määttänen, Juuso: Kuka kumma on Behm? Laulaja teki alkuvuoden isoimman suomalaisen hitin, mutta jopa hänen ikänsä on vaikea selvittää Helsingin Sanomat. 18. 2020. 2020. ↑ a b Gullichsen, Anni: Hei rakas -jättihitillään hurmaava Behm esiintyy UMK:ssa – jo toistamiseen 20. Yle. 2020. ↑ M-Eazy Music – Publishing – Rita Behm M-Eazy Music. 2020. ↑ Behm vieraana: Hei rakas -sinkku sai alkunsa Paperi T:n keikalta 8. 10. 2019. Yle Areena: YleX. 2020. ↑ Rautio, Samppa: Biisiesittelyssä Solmussa: Pikku G:n paluukappale osoittaa, ettei räppäri ole pelkkä teini-iän ihme – hän on vakavasti otettava artisti, jolla on iso nostalgia-arvo 1. 2017. YleX. 2020. ↑ a b Pikku G:n odotettu uutuussingle Solmussa julkaistu – Kiertue keväällä! 1. Warner Music Finland. 2020. ↑ Musiikkituottajat – Suomen virallinen lista: Pikku G - Hei rakas (feat. BEHM) Musiikkituottajat. 2020. ↑ Upeaääninen laulaja-lauluntekijä Behm julkaisi debyyttisinglensä 20. 9. 2020. ↑ Hei rakas.

Kuka kumma on Behm? Laulaja teki alkuvuoden isoimman suomalaisen hitin, mutta jopa hänen ikänsä on vaikea selvittää - Kulttuuri | HS.fi

Julkaistu 20. 02. 2020 - 10:30. Päivitetty 20. 2020 - 10:30 Talven isoimmasta kotimaisesta hitistä vastaava Behm esiintyy ensimmäistä kertaa sooloartistina suorassa UMK-finaalissa. Artisti on nimetty myös YleX Läpimurto -listauksen lupaavimmaksi uudeksi nimeksi vuodelle 2020. Nimi " Behm " ei vielä sano suurelle osalle suomalaisista paljoa, mutta hänen debyyttisinkkunsa Hei rakas on ollut tänä talvena kaikkien huulilla. Syyskuussa julkaistu Hei rakas palkittiin tammikuun radiobiisinä sen tavoitettua eniten kuulijoita suomalaisilla radiokanavilla. Lisäksi se on striimannut tuplaplatinaa ja viihtynyt lähes koko alkuvuoden Suomen virallisen radiolistan kärjessä. Maaliskuun 7. päivänä Behm nousee lavalle suorassa UMK-finaalissa. Edessä on lupaavan artistin ensimmäinen sooloesiintyminen televisiossa. – Ihanaa, että Hei rakas saa arvoisensa ensiesiintymisen, Behm sanoo. "En ole varma, kumpi oli jännittävämpää – silloin vai nyt" Vaikka maaliskuussa lavalla nähdään ensimmäistä kertaa televisiossa esiintyvä sooloartisti Behm, kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän on mukana UMK:ssa.

Behm hei rakas kit

Tikan UMK-biisi on nimeltään I Let My Heart Break. Tikan I Let My Heart Break on punaisena säihkyvä esitys. Visuaalisesti dramaattinen ja äänellisesti loistelias show saa pidättämään henkeä. Finaali lähestyy – uudistunut UMK20 kiinnostaa enemmän kuin koskaan UMK:n finaali nähdään lauantaina 7. maaliskuuta. Suomen seuraava euroviisuedustaja valitaan Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa Tampereella lauantaina 7. 3. klo 21 alkaen. Luvassa on näyttävää lavashow'ta ja musiikkiesityksiä kotimaisilta huippuosaajilta. Finaalin väliaikaesiintyjinä nähdään sekä Hei rakas -jättihitillään suomalaisten suosioon noussut Behm että myöhemmin julkistettavan kotimaisen supertähden erikoisesiintyminen. UMK20: Finaali näytetään suorana lähetyksenä Yle TV1:llä ja Areenassa.

 • Behm julkaisee esikoisalbumin syyskuussa – uusi single nyt kuunneltavissa
 • Dellorto phbg 18 säätö 4
 • Behm hei rakas o
 • Behm hei rakas vs
 • Behm hei rakas sanoittaja
 • Suomen kartta
 • Behm hei rakas la
 • Hei rakas behm
 • Behm hei rakas kit
 • Behm - hei rakas

© Pietari Purovaara Behm julkaisee esikoisalbumin syyskuussa – uusi single nyt kuunneltavissa Behm julkaisi viimeisen tulevaa albumia edeltävän singlensä. Kappale kappaleelta menestystä niittänyt Behm on julkaissut tänään kolmannen singlensä. Hei rakas -debyyttijulkaisun ja sen jälkeisen Tivolit -singlen muodostaman trilogian sinetöivä Frida jatkaa laulajan omintakeisella linjalla, luoden kuitenkin pesäeroa astetta balladimaisempiin edeltäjiinsä. "Halusin Fridan päättävän singleistä rakentamani rakkaustrilogian: Hei rakas, Tivolit, Frida. Frida on kiteytettynä laulu luopumisesta ja sen hyväksymisestä", Behm kertoo. Kyseessä on myös viimeinen single ennen tulevaa esikoisalbumia, jonka on määrä ilmestyä syyskuussa. Julkaisun alla albumista saadaan myös cd- ja vinyyliversio. Kuuntele Frida alta. Microsoft voi ansaita osan tuloista, mikäli ostat jotain tämän artikkelin kaupallisten linkkien kautta. Tee MSN:stä kotisivu Napsauta Tallenna tiedosto ponnahdusikkunassa. Napsauta nuolipainiketta selaimen yläkulmassa.

[2] [5] [6] [7] Kappale menestyi hyvin: se oli Suomen virallisen singlelistan viiden kärjessä 12 viikkoa, joista neljä ensimmäistä ensimmäisenä. [8] Behm solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa vuonna 2018. [2] Behmin ensimmäinen oma single, " Hei rakas ", julkaistiin 20. syyskuuta 2019. Behm on itse säveltänyt ja sanoittanut kappaleen ja tuottanut sen yhdessä Sakke Aallon ja Kashwellin kanssa. [9] [10] Kappale nousi neljännellä listaviikollaan Suomen virallisen singlelistan ensimmäiselle sijalle. Yhteensä se on ollut singlelistan ensimmäisenä yhdeksän viikkoa. Vuoden 2020 alussa se nousi myös radiolistan ensimmäiseksi, jona se on ollut yhteensä kuuden viikon ajan. [11] Maaliskuussa 2020 Behm julkaisi toisen singlensä "Tivolit". YleX Läpimurto -raati valitsi Behmin vuoden 2020 lupaavimmaksi tulokkaaksi. [12] Diskografia [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Singlet [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Nimi Vuosi Listasijoitukset Single- lista Radio- lista " Hei rakas " 2019 1 [11] "Tivolit" 2020 2 [13] 43 [13] Vierailijana [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Artisti Kappale Lähde 2017 Pikku G "Solmussa" [7] 2018 Ollie "Valot" [14] edi "Pahoja tapoja" [15] Keko Salata "Vanha" [3] "Tavallinen" Lähteet [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] ↑ Yhdeksän nuorta pääsee Apulannan oppiin Päivän lehti.