Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Ikea oumbärlig kokemuksia
  1. Palkkalaskelma pohja pdf version

Palkansaajan Palkkalaskelma -sivu avautuu palkkalistalta, kun klikataan listalle tuodun palkansaajan nimeä. Palkkalaskelma- näkymällä käsitellään palkansaajan palkkalaskelman tietoja ja lasketaan palkat. Palkkalaskelman laskelmarivit haetaan palkansaajan Palkkaperuste -näkymälle määritetyn palkansaajan oletuspalkkalaskelman perusteella. Näkymälle automaattisesti haetut palkansaajan tiedot tulevat Palkkatiedot ja Henkilörekisteri -näkymiltä. Palkkalaskelman toiminnot Tallenna -painikkeella tallennetaan tehdyt muutokset. Jotta palkkalaskelma voidaan tallentaa, on kaikki pakolliset tiedot oltava syötettynä. Hyväksy -painikkeella hyväksytään laskelma silloin, kun se on Kesken-tilassa. Muokkaa -painikkeella siirrytään muokkaamaan palkkalaskelman tietoja, kun palkkalaskelma on jo Hyväksytty. Tällöin palkkalaskelma muutetaan takaisin Kesken-tilaan. Muokkaustoimintoja on rajoitettu, mikäli palkka on jo maksettu. Lähetä -painike lähettää palkkalaskelman palkansaajalle sitä kanavaa pitkin, joka on valittuna palkkalaskelmalle.

Palkkalaskelma pohja pdf version

3. 20xx loppuun mennessä kertyneet lomapäivät. Lomapäivät tulevat palkkalaskelmalle Lomapäiväkirjanpidosta. Palkat > Lomat > Lomapäiväkirjanpito Käyttöohje: Lomapäiväkirjanpito 10. Uusi lomapäivien kertymä Kuluvan lomanmääräytymisvuoden uusimmat lomat, joita kerrytetään TESsin tai vuosilomalain mukaan 2 tai 2, 5 pv/kk 1. 4. 20xx alkaen. Uudet kertyneet lomapäivät haetaan Lomapäiväkirjanpidosta palkkalaskelmalle. 11. Verokorttitiedot Verokorttitiedoissa esitetään palkansaajan perusprosentin ja lisäprosentin vuosituloraja. 1. 2019 alkaen kaikilla palkansaajilla on vain palkkatulon verokortti, jossa käytetään vuositulorajaa. 12. Teksti ennen palkkalaskelmarivejä Teksti on vapaaehtoinen. Tekstin voi lisätä palkansaajan perustiedoista ja näytetään palkansaajan palkkalaskelmalla. 13. Palkkalaskelman rivitiedot Palkkalaskelman rivitiedoissa näytetään palkkalajit, joilla palkkaa on maksettu palkansaajalle. Pakollisia palkkalajeja ovat Rahapalkka, Bruttopalkka, Vakuutusvähennykset, Ennakonpidätys, Nettopalkka ja Maksetaan.

  1. Palkkalaskelma pohja pdf 2019
  2. Palkkalaskelma pohja pdf format
  3. Asiakaspalvelu & Info – Blue Tomato

Palkansaaja näkee omat palkkalaskelmansa (pdf) Netvisorista Palkansaajalistauksesta tai Lomat ja Palkat -osiosta. Palkansaaja itse voi tarkastella omia perustietoja Netvisorista, jos palkansaaja on lisätty käyttäjäksi Netvisoriin. Turvalinkin kautta ei ole mahdollista tarkastella omia palkka- tai työaikaraportteja. Työaika > Lomat ja palkat > Palkkalaskelmat Palkansaaja näkee vain omat palkkalaskelmansa. Palkanlaskija (P) -roolilla voi nähdä kaikkien palkansaajien palkkalaskelmat (pdf) vain Palkansaajalistauksesta. Palkansaajan tiedoissa näytetään vain maksetut palkkalaskelmat. Palkat > Henkilöstö > Palkansaajalistaus > Palkansaajan nimi > Palkkalaskelmat Palkkalaskelmilla näkyviä tietoja esimerkiksi henkilötunnusta tai vuosilomatietoja ei ole mahdollista piilottaa, vaan kaikki tiedot ovat pakollisia ja esitetään pdf-tulosteessa. Palkkalaskelman kielivalinta määräytyy palkansaajan perustiedoissa olevan kielen mukaan. Maksajan tiedot Vastaanottajan tiedot Maksupäivä Palkkakausi Henkilötunnus Ammattinimike Maksetaan tilille Työsuhteen aloituspäivä Käytettävissä olevat lomapäivät Uusi lomapäivien kertymä Verokorttitiedot Teksti ennen palkkalaskelmarivejä Palkkalaskelman rivitiedot Teksti palkkalaskelmarivien jälkeen Työaikakirjaukset 2 (2) Yrityksen perustiedot Verkkopalkkalaskelma Palkkalaskelman toimitustapa 1.

Palkkalajit määritellään Netvisorin palkkamalleissa. Käyttöohje: Yrityskohtaiset palkkalajit Palkkalaskelmalla näytetään "Palkkajaksolla" -sarakkeessa ansiot, jotka maksetaan kyseisella palkkakaudella. "Vuoden alusta" -sarakkeessa esitetään kaikki vuoden alusta ansaitut ansiot. Vuoden alusta ja €-merkin saa palkkalaskelmalle näkyviin nille palkkalajeille, joille on valittu yrityskohtaisissa palkkalajeissa lisäasetuksista asetus Näytetään raporteilla. Määrä ja yksikköhinta esitetään palkkalajeilla, joilla on palkkalajin kaavoihin asetuksiin määritelty yksikköhinta tai tuntitieto. Maksettavan lomapalkan kohdalla esimerkiksi määrä -sarakkeessa on maksettavien vuosilomapäivien lukumäärä. Ennakonpidätyksessä näytetään ennakonpidätyksen prosentti. Yksikköhinta on tarve eritellä, jos maksetaan esimerkiksi eri hintaisia tuntitöitä. Palkkalajien järjestystä ja tekstin kokoa voi muokata palkkamallin muotoilusta. Palkat > Palkanlaskenta > Palkkamallien hallinta > Palkkamallin nimi > Muotoilu -välilehti 14.

Verkkopalkkalaskelma Palkansaaja näkee Maventa Verkkopalkkalaskelmat kirjautumalla omaan verkkopankkiinsa. Eri pankkien näkymät eroavat sisällöltään hieman toisistaan, mutta verkkopankista löytyy Verkkopalkka tai Palkkatiedot -niminen osio, mistä verkkopalkkalaskelmat löytyy. Esimerkkejä eri pankkien verkkopalkkanäkymistä löydät Communityn blogikirjoituksesta. Käyttöohje: Maventa verkkopalkka Verkkopalkka-näkymässä palkansaajan tulee valita palkkalaskelman toimittajaksi Maventa. Maventa Verkkopalkka -näkymä näyttää palkansaajalle tältä: Verkkopalkkalaskelma avautuu klikkaamalla yrityksen nimen kohdalta (katso kuva alla, kohta 1) ja palkkalaskelman liitesivu avautuu klikkaamalla klemmarin kuvaa (2). Yrityksen nimestä aukeava verkkopalkkalaskelma avautuu alla olevan kuvan mukaisesti niin pöytäkoneella kuin mobiililaitteella. 18. Palkkalaskelman toimitustapa Palkkalaskelman voi toimittaa palkansaajalle lähettämällä palkkalaskelman verkkopalkkapalveluun, tulostaa paikallisesti tai lähettää laskelma tulostuspalveluun riippuen palkansaajan perustiedoissa olevasta palkkalaskelman toimitustapa valinnasta.

Nämä merkinnät eivät siirry palkkalaskelmalle, joka lähetetään palkansaajalle. Lisäasetukset -näkymälle määritetään työsuhteen tietoja, esim. työsuhteen aloituspäivä, eläkevakuutussopimus, tapaturmavakuutussopimus ja palkkapäivä. Oletuksena tiedot täydennetään automaattisesti palkansaajan palkkatietojen perusteella.

Laskelmalla käytetyt samaan tulolajiin kohdistuvat palkkalajit, yhdistetään palkkatietoilmoitukselle vain, jos päivämäärätiedot ovat yhteneväiset. Tarkistathan vielä palkkatietoilmoituksen lähettämisen yhteydessä, että ilmoitukselle ei tule negatiivisia tulolajirivejä. Lue tarkemmat ohjeet palkkatietoilmoituksen korjaamisesta täältä. Perustiedot ja työnantajamaksut Perustiedot -kohta palkkariviluettelon alla kertoo kyseisen palkansaajan tiedot ja työnantajamaksut -kohta kokoaa kaikki ne työnantajamaksut, joita kyseisen työntekijän osalta tulee maksaa. Tiedot täytetään henkilön perustietojen, henkilön palkkatietojen ja palkanlaskennan perustietojen perusteella. Vakuutusten poikkeukset Palkkalaskelmanäkymällä voidaan muokata vakuuttamisen poikkeuksia, mikäli kyseiset poikkeukset koskevat palkansaajaa. Myös kirjanpitopäivän ja eräpäivän muokkaaminen, palkkakanavan muokkaaminen ja lisätietojen määrittäminen tapahtuvat tässä näkymässä. Muistiinpanot ja lisäasetukset Muistiinpanot -kenttään voidaan määritellä palkkalaskelmaa koskevia muistiinpanoja.

Työtunnit/päivät/tehdyt työpäivät -kenttä tulevat esiin vain siinä tapauksessa, jos palkansaajan osalta on otettu Procountorin lomalaskenta käyttöön. Näiden kenttien avulla määritetään palkkakauden aikana tehdyt työtunnit/päivät, joista Procountor päättelee kuinka monta lomapäivää palkansaajalle kertyy palkkakauden osalta. Lue lisää lomien kerryttämisestä täältä. Laskelman rivien muokkaus Palkkarivejä voidaan lisätä Lisää palkkalaji -painikkeella tai kirjoittamalla Palkkalajin nimen tai numeron Palkkalajien pikalisäys -kenttään. Lisää palkkalaji -painikkeella ohjelma ohjaa palkkalajirekisteriin, jossa voi eri hakuehtojen avulla hakea palkkalajeja ja tuoda niitä palkkalaskelmalle. Procountorin palkkalajit on yhdistetty Tulorekisterin tulolajeihin, joten omia palkkalajeja ei ole mahdollista luoda. Valitse palkkalajirekisteristä Tulorekisterin ohjeistuksen mukaisesti oikea palkkalaji ottaen huomioon Procountorin palkkalajin vakuutuslaskurit ja sen mihin tulolajiin kyseinen palkkalaji on yhdistetty.

Palkkakausi Palkkakaudella tarkoitetaan palkan ansaintakautta. Palkkajaksot määritellään Palkkalaskelmat -ja jaksot -sivulla. Palkat > Palkanlaskenta > Palkkalaskelmat ja -jaksot Käyttöohje: Palkkajaksot Mikäli palkansaajan työsuhde on päätetty, näytetään palkkajakson päättymispäivämääräksi työsuhteisiin tallennettu päättymispäivämäärä. 5. Henkilötunnus Palkkalaskelman tiedoissa näytetään palkansaajan henkilötunnus. 6. Ammattinimike Ammattinimike löytyy palkansaajan työsuhteista ja on pakollinen tieto tulorekisterissä. Käyttöohje: Palkansaajan työsuhteet 7. Maksetaan tilille Palkansaajan perustietoihin tallennettu tilinumero. Tilinumero on pakollinen tieto, että palkan voi maksaa. Palkansaajan tietoihin on mahdollista tallentaa vain yksi tilinumero. Samalle tilinumerolle maksetaan sekä palkat että matka- ja kulukorvaukset. 8. Työsuhteen aloituspäivä Palkansaajan työsuhteisiin tallennettu alkamispäivä. 9. Käytettävissä olevat lomapäivät Palkansaajan pitämättömät vuosilomapäivät edellisen lomanmääräytymisvuodelta 31.