Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Vuokra asunnot kokemäki
  1. Hiiva antibioottikuurin jälkeen
  2. Perhesuunnittelun kotisivut
  3. Haaste naisille: treenataan lantionpohjalihakset vahvoiksi! – Housuitta

Lyhyitä treenaushetkiä säännöllisesti esimerkiksi kotitöiden ohessa! Ei ole vaikeaa äitienkään käydä äkkiä vessassa laittamassa kuulia sisäänsä esimerkiksi ennen ruoanlaittoa tai kauppakäyntiä… Joulukuun lopussa teen uuden postauksen, kerron omista kokemuksistani ja kysyn teidän kokemuksianne. Muuttuiko jokin jo tässä ajassa, jos et ole aiemmin harrastanut treenausta säännöllisesti? Aiotko jatkaa treeniä? PS. Jos bloggaat, kommentoi osallistuvasi ja jaa haastetta eteenpäin! Jos käytät muuta sosiaalista mediaa, kommentoi ja käytä hashtagia #lantionpohjalihakset_kuntoon. * Eikö sinulla ole vielä harjoituskuulia? Voit aloittaa treenauksen ilman niitäkin, mutta suosittelen silti (silikonisten) kuulien hankkimista seksivälinekaupasta tai apteekista. HUOM. Älä osta halpoja geishakuulia, joiden välissä kulkee suojaamaton kangasnaru. Ne eivät ole hygieenisiä. Minulla on jo aiemmin ollut yhdet silikoniset harjoituskuulat sekä myös pienet lasiset geishakuulat, mutta sain nyt testattavaksi ä Smartball Uno ja Smartballs Duo -treenikuulat (nuo linkit punaisiin, mutta värejä löytyy muitakin).

Hiiva antibioottikuurin jälkeen

Fun Factory on saksalainen leluvalmistaja, jonka tuotteisiin olen aiemminkin ollut tyytyväinen ja samaa laatua tuntuvat nämäkin olevan! Smartballs on monien valinta lantionpohjalihasten treeniin, joten varmasti myös joiltakin lukijoista löytyy sellaiset? Smartballsissa on sisällä liikkuva kuula, "joka on suunniteltu laukaisemaan tahdottomia lantionpohjan supistuksia vaginaan asetettuna". Smartball Uno & Smartballs Duo Smartball Uno on erityisesti aloittelijoille. Kooltaan se on helppoa asettaa emättimeen ja se soveltuu myös naisille, joilla kohtu on laskeutunut. Smartball Uno pysyy sisällä hyvin, joten sen kanssa voi lähteä vaikka kauppakäynnille. Itselläni treeni on näiden kanssa helppoa (ja "nykäisytesti" osoitti, että saan ne silloinkin pidettyä sisällä), joten siirryn varmaankin melko pian käyttämään tuota kahden kuulan välinettä. Unon hinta on n. 20e ä (ei postikuluja). Smartballs Duo soveltuu erityisesti niille, joilla lantionpohjalihakset ovat jo suht hyvässä kunnossa. Näillä siis saat kivasti kasvatettua voimatreeniä.

Perhesuunnittelun kotisivut

Haaste naisille: treenataan lantionpohjalihakset vahvoiksi! – Housuitta

Alapesun yhteydessä ei kannata käyttää pesuaineita. Yhdynnän jälkeen alkavan tai pahenevan hiivan syy ei yleensä ole tarttuva, vaan se, että yhdytä luo emättimen hiivalle suotuisat olosuhteet. Hiiva ei tavallisesti tartu, eikä partneria tarvitse hoitaa, ellei hänellä ole mitään oireita. Hiivatulehdus paranee yleensä emätinpuikoilla, joita saa apteekista ilman reseptiä. Kuuri kestää kolme päivää. Jos oireet tuntuvat yhä pahenevan, lääkitystä on muutettava. Lääkäri voi kirjoittaa reseptin, jolla saa apteekistasuun kautta otettavaa, yhdessä päivässä tehoavaa lääkettä. Hiivan uusiutumista voi estää esimerkiksi Gynophilus -emätinpuikolla, joka laitetaan emättimeen aina yhdynnän jälkeen ja joka vahvistaa normaalia bakteeristoa. Hankalissa ja jatkuvasti toistuvissa hiivaoireissa kannattaa kysyä lisäohjeita gynekologilta. Lähde: Cosmopolitan lehti, huhtikuu 1999, Cosmogyne s. 123. Vastaajana lääketieteen tohtori, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Auli Manninen Tampereelta.

Treenaatko sinä lantionpohjalihaksiasi säännöllisesti? Minä olen jo aiemmin myöntänyt, että oma treenaamiseni on niiden suhteen hyvin epäsäännöllistä. Eihän siihen paljon aikaa ja vaivaa menisi, mutta kun [lisää tähän turhia syitä]… Koen, että omat lantionpohjan lihakseni ovat silti ihan hyvässä kunnossa. Ei virtsankarkailua ja pystyn niillä puristelemaan nautinnollisesti mieheni penistä yhdynnän aikana. Mutta minua on kiinnostanut kovasti tietää, että mitä jos oikeasti treenaisi säännöllisesti… auttaisiko se esimerkiksi emätinorgasmien saamisessa tai tuntuisiko miehestä vieläkin paremmalta? Tässä blogissa vieraskirjoittaja SF Kukkanen on kirjoittanut pitkän kirjoituksen naisen orgasmeihin liittyen ja hänen näkemyksensä mukaan lantionpohjalihaksien tavoitteellinen harjoittaminen on ollut tärkeää orgasmeja ajatellen. Itse olen kirjoitellut yleisesti lantionpohjalihasten hyvän kunnon tärkeydestä. * Niin, se haaste siis. Haastan nyt jokaisen naispuolisen lukijan treenaamaan lantionpohjalihaksiaan tämän vuoden loppuun asti säännöllisesti (eli noin pari kuukautta).

  • Myyjän vastuu asuntokaupassa
  • Suomessa selviytymisen historiaa – Kivikaudelta keskiajalle ja 1900-luvun alkuun | Into Kustannus
  • Pakettiauton vuokraus oulu
  • Liitto
  1. Kuinka päästä yli exästä pearl
  2. Herth buss kokemuksia schedule