Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Keto kirja prisma
 1. Verotiedot julki: He ovat Suomen kovatuloisimmat
 2. Verotiedot
 3. Aamulehti fingerpori

Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Eero Hyvönen on huolestunut siitä, jos verotietojen salaaminen yleistyy. Kuva: Jani Laukkanen Julkisen sanan neuvoston tänään 16. huhtikuuta julkaistujen päätösten mukaan suurituloisen verotietojen julkaiseminen ei riko yksityisyyden suojaa. Ilta-Sanomat, Iltalehti ja Aamulehti saivat neuvostolta vapauttavan päätöksen julkaistuaan tietotekniikka-alan yrityksessä ylempänä toimihenkilönä työskentelevän kantelijan verotietoja. JSN totesi päätöksessään, että merkittävät tulot kaventavat kansalaisen yksityiselämän suojaa silloin, kun julkaistavat tiedot liittyvät hänen taloudelliseen asemaansa. Päätöksen mukaan verotietojen julkisuus on tärkeä osa avointa yhteiskuntaa ja tiedotusvälineillä on merkittävä rooli verotuksen oikeudenmukaisuudesta ja vaikutuksista käytävässä keskustelussa. JSN toteaa, että tiedotusvälineiden tarjoamien verokoneiden avulla myös tavalliset kansalaiset voivat tehdä yhteiskuntaa koskevia havaintoja. Verotietolistojen julkaiseminen on siksi perusteltua vallankäytön valvonnan ja arvioinnin kannalta.

Verotiedot julki: He ovat Suomen kovatuloisimmat

 • Omat kotisivut helposti
 • Lieksan kaupunki kirjasto en
 • Presidentti Trumpin verotiedot luovutettava osavaltion syyttäjälle
 • Ilmainen avast puhelimeen version
 • Verotiedot 2012
 • Verotiedot 2013
 • Verokone: He ansaitsivat vuonna 2017 yli 120 000 euroa
 • Sillä chic kajaani
 • PDF-tiedoston allekirjoitus ja lomakkeiden täyttö ja allekirjoitus | Adobe Acrobat DC

Trump on kiistänyt suhteet. Trump kommentoi oikeuden päätöstä Twitterissä poliittiseksi. – Voitin Muellerin noitavainon ja muut, ja nyt minun on jatkettava taistelua poliittisesti korruptoitunutta New Yorkia vastaan. Ei ole reilua tälle presidentin hallinnolle! Trump kirjoitti viestipalvelussa. Syy salailuun epäselvä Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola tiivisti korkeimman oikeuden päätöksen toteamalla, että "kyllä tämä Trumpin kannalta oli huono päivä". – Se näkyy hänen Twitter-tilillään. Aaltola huomauttaa, että ei ole varmaa, miksi Trump on varjellut niin sitkeästi taloustietojaan. – Liittyykö se Trumpin ehkä narsistiseen haluun osoittaa, että hänellä on enemmän rahaa kuin hänellä itse asiassa on, vai liittykö se joihinkin taloudellisiin sotkuihin, joita hän ei halua tuoda esille. Tässä on ollut pari eri tulkintaa. – Mutta nyt ne tulevat oikeuden käsittelyyn ja saattaa olla, että kongressi saa ne käsiinsä. Aaltola sanoo, että korkein oikeus on perinteisesti ollut hyvin haluton ratkomaan presidentin ja kongressin välisiä riitoja.

Verotiedot

Hänellä oli ansiotuloja 80 000 euroa ja pääomatuloja 3, 7 miljoonaa euroa. Hän on mukana muun muassa myös Taitori oy:ssä hallituksessa ja sijoittajana. Sijalla 11 oli Solitan varatoimitusjohtaja, markkinointi- ja kehitysjohtaja Timo Honko 180 000 euron ansiotuloilla ja 3, 3 miljoonan euron pääomatuloilla. Pirkanmaan sijalla 12 oli Jyri-Pekka Ahola 170 000 euron ansiotuloilla ja 3, 3 miljoonan euron pääomatuloilla. Pääomatulot ovat peräisin Solitan myynnistä brittiläiselle pääomasijoittajalle. Ahola on mukana vuonna 2018 perustetuissa nokialaisessa Atilos Capital ja tamperelaisessa Barnöre Capital -sijoitusyhtiöissä. Solitan myynti rikastutti montaa Sijalla 13 on Sauli Alho. Alhon ansiotulot olivat 40 000 euroa ja pääomatulot 3, 5 miljoona euroa. Hän on tamperelaisen Tomorrows Consulting oy:n toimitusjohtaja. Alho on tamperelaisen Markkinointiakatemia MAK:n perustajia. MAK:n enemmistö myytiin viime vuonna pääomasijoittaja Adelikselle. Sijalla 14 oleva Ossi Lindroos on digipalveluyhtiö Solitan kansainvälisistä liiketoiminnasta vastaava johtaja.

Palaa kirjautumislomakkeelle. Unohditko salasanasi? Tilaa uusi.

Sen sijaan kongressin edustajainhuone ei pääse tutustumaan verotietoihin ainakaan ennen uusia oikeuskäsittelyjä. Donald Trump 9. 7. Kohujen koettelemalle presidentti Donald Trumpille verotietojen luovutus olisi uusi takaisku. Korkeimman oikeuden ratkaisua asiasta odotetaan seuraavien viikkojen aikana. Donald Trump 13. 5. Oikeus tekee päätöksensä vain kuukausia ennen presidentinvaaleja. Donald Trump 2019 Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon kiinnostavimpia juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa. Viikonloppukooste 2019 Jopa julkiset verotiedot voivat olla rikkaille turvallisuusriski Turvallisuusriski 2019 Katso, kuinka suuresta veropotista juuri sinun tuloryhmäsi vastaa ja minkäikäisistä veronmaksajista ryhmänne koostuu. Verotiedot 2019 Medialle suoraan luovutetuista verotiedoista puuttui tänä vuonna yli 200 suurituloisen tiedot. Verotiedot 2019 Viidessä vuodessa kovatuloisimpien alle kolmikymppisten tulot lähes puolitoistakertaistuivat. Erikoisartikkeli kertoo, miten rahat jakautuivat.

Aamulehti fingerpori

Verohallinnon medialle lähettämien tietojen mukaan eniten verotettavia kokonaisansioita Pirkanmaalla oli Frameryn Samu Hällforsilla. Hänen ansiotulonsa olivat 130 000 euroa ja pääomatulonsa 20 miljoonaa euroa. Näillä tuloilla hän oli siis kolmantena Pirkanmaan kokonaistuloissa. Lue lisää: Parikymppiset teekkarit keksivät ratkaisun avokonttorissa ärsyttävään ongelmaan – Toimitusjohtajalla on selitys, miksi tamperelaisesta puhelinkopista tuli maailmankuulu menestystuote Lue myös: Lue täältä kaikki Aamulehden veroaiheiset jutut. Hällfors on äänieristettyjä tiloja, kuten puhelinkoppeja ja työtiloja valmistavan Framery oy:n perustajia ja yhtiön toimitusjohtaja. Yritys on perustettu vuonna 2010. Tuotteita on myyty kymmenien maailman johtavien yhtiöiden toimistoihin. Vuonna 2018 yrityksen toimintaan sijoitti Vaaka Partners. Tulolistan neljäs, Kimmo Loippo myi viime vuonna 1977 perustamansa Runtech Systems oy:n yhdysvaltalaiselle Gardner Denverille. Loippo ansaitsi 40 000 euroa ansiotuloja ja pääomatuloja 17, 44 miljoonaa euroa.

Verotiedot 2019 Verottaja muutti vuosia kestänyttä käytäntöään nopeasti. Nyt uuden asetuksen tulkintaan odotetaan linjauksia oikeuskanslerilta. Verotiedot 2019 Muutama keskeinen yritys sai uudet omistajat tänä vuonna. Verotiedot 2019 Samoilla tuloilla voi maksaa miljoona euroa vähemmän veroja, jos onnistuu ansaitsemaan summan pääomatulona. Verotiedot 2019 Trumpin asianajaja ilmoitti valittavansa päätöksestä korkeimpaan oikeuteen. Donald Trump 2019 Kuka oli tulokärjessä urheilussa, politiikassa tai yritysmaailmassa? Kokosimme kiinnostavimmat verojutut tähän artikkeliin. Verotiedot 2019 Ainakin viisi tubettajaa onnistui tienaamaan yli 100 000 euroa viime vuonna. Verotiedot 2019 Valtionyhtiöiden tulokärkeen nousi jo eläkkeelle Nesteen toimitusjohtajan tehtävästä vuonna 2018 siirtynyt Matti Lievonen. Verotiedot 2019 Huppari- ja digiväki on ajanut tulokärjessä teollisuuden ja perintösukujen ohi, kirjoittaa Ylen taloustoimittaja Janne Toivonen. Verotiedot 2019 Autereen kolmikon verotettavat pääomatulot Inmicsin myynnistä olivat yhteensä lähes 63 miljoonaa euroa.

Suurituloisten suomalaisten verotiedot viime vuodelta on nyt julkaistu. Pirkanmaan verotilaston kärki on myös selvillä. Vuonna 2018 maakunnan kärkeen nousi selvästi enemmän alle 40-vuotiaita kuin aiempina vuosina. Moni kärkinimistä on syntynyt 1980-luvulla. Yle: Kärkinimet piilottivat tietonsa Yli 100 000 euroa viime vuonna ansainneilla suomalaisilla oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa mahdollisuus vastustaa verotietojensa luovuttamista suoraan tiedotusvälineille. Pirkanmaalla tätä mahdollisuutta käytti hyväkseen 23 henkilöä. Ylen tietojen mukaan tietojensa luovuttamista vastustaneiden joukossa olivat Pirkanmaalta ainakin peliyhtiö Small Giant Gamesin myynnillä vaurastuneet Ilkka Juopperi ja Tommi Vallisto. Juopperilla oli viime vuonna verotettavia kokonaisansioita 20, 89 miljoonaa euroa. Näistä 97 430 euroa oli ansiotuloja ja 20, 8 miljoonaa pääomatuloja. Näillä tuloilla Juopperi oli Pirkanmaan kovatuloisin. Toiseksi eniten tienasi saman firman myynnillä vaurastunut Tommi Vallisto. Hänen kokonaisansionsa olivat 20, 87 miljoonaa euroa, joista ansiotuloja oli 110 791 euroa ja pääomatuloja 20, 76 miljoonaa euroa.

Mänttä-Vilppulassa toimiva Runtech toimittaa paperiteollisuudelle energiatehokkuutta ja vedensäästöä parantavia ratkaisuja. Kovatuloisten viides, Parmaco oy:n toimitusjohtaja Ossi Alastalo ansaitsi 75 000 euroa ansiotuloja. Pääomatuloja hänellä oli 11, 19 miljoonaa euroa. Parmaco suunnittelee ja valmistaa siirtokelpoisia rakennuksia. Vuonna 2018 tehtiin yrityskauppa, jossa yritys siirtyi pääomasijoittajalta toiselle. Eniten ansainneiden listan kuudes on tamperelaisen ohjelmistoyhtiö Vincitin perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Kuitunen. Hän ansaitsi viime vuonna 110 000 euroa ansiotuloja ja 10, 62 miljoonaa euroa pääomatuloja. Helsingin pörssin First North -listalla noteeratun yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 43, 5 miljoonaa ja liikevoitto 4, 1 miljoonaa euroa. Listan seitsemäs on tamperelaisen ohjelmistoyhtiö Solitan toimitusjohtaja Jari Niska. Hänen ansiotulonsa olivat 350 000 euroa ja pääomatulot 7, 75 miljoonaa euroa. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 85 miljoonaa euroa ja liiketulos 9, 7 miljoonaa euroa.

Lue lisää: 23 Pirkanmaan suurituloista vastusti verotietojen luovuttamista medialle – Yle: peliyhtiön myynnillä vaurastuneet halusivat piilottaa yli 20 miljoonan tulot Teknologiayritykset edustettuna Pirkanmaan verotilaston kärjessä loistavat teknologiayritysten perustajat ja kehittäjät. Vuoden 2018 listaukseen nousi selvästi enemmän alle 40-vuotiaita kuin aiempina vuosina. Lue lisää: Miten Pirkanmaan 30 kovatuloisinta hankkivat miljoonansa? – Tämän tiedämme heistä nyt, Nokian Renkaiden johtajalla suurimmat ansiotulot Lue kolumni: Pirkanmaan tulokärki meni uusiksi, ja se on hienoa – Nyt kolmekymppiset nousevat esiin Verohallinnon medialle lähettämien tietojen mukaan eniten verotettavia kokonaisansioita Pirkanmaalla oli Frameryn Samu Hällforsilla. Hänen ansiotulonsa olivat 130 000 euroa ja pääomatulonsa 20 miljoonaa euroa. Puhelinkopeilla vaurastunut Hällfors sanoo Aamulehden haastattelussa maksavansa mielellään veroja. Lue lisää: Pirkanmaan tulotilaston ykkönen Samu Hällfors, 31, ansaitsi viime vuonna yli 20 miljoonaa – Ensimmäisistä rumista puhelinkopeista kasvoi satoja työllistävä menestysyritys Pirkanmaan suurituloisten joukossa naisista korkeimmalle sijalle ylsi lastenvaatteita valmistavan Gugguun toinen perustaja Anne Valli.

 1. Aso asunnot kerava ma
 2. Porvoon rengaspalvelu kokemuksia
 3. Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä lyrics.com
 4. Kodin x palvelut windows