Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Keto kirja prisma

13. 9. 2019 9. 00 Eurooppalaista liikkujan viikkoa vietetään 16. –22. Useat kunnat ja kaupungit tarjoavat viikon aikana sekä erityisesti Auton vapaapäivänä 22. joukkoliikenteen matkoja ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Alennusten lisäksi luvassa on paljon muutakin kestävään liikkumiseen liittyvää ohjelmaa ympäri Suomen. Yhdessä eteenpäin Kansainvälistä Liikkujan viikkoa vietetään vuosittain. Viikon aikana eurooppalaiset kaupungit ja kunnat järjestävät monenlaisia tapahtumia ja edistävät viisasta liikkumista erilaisilla pysyvillä toimilla, kuten parantamalla kevyen liikenteen väyliä. Liikkujan viikolla ihmisiä kannustetaan kiinnittämään huomiota omiin, arkisiin liikkumisvalintoihin ja niiden vaikutuksiin ympäristöön sekä yhteiskuntaan. Kunnat aktiivisesti edistämässä kestävää liikkumista Euroopan liikkujan viikon viettäjiksi on Suomessa ilmoittautunut 18 kuntaa ja kaupunkia. Joukkoliikennealennuksia tarjotaan seuraavilla alueilla: Hyvinkää, Joensuu, Kontiolahti, Kotka, Kouvola, Lahden seutu, Liperi, Porvoo, Riihimäki ja Vaasa.

Ilmainen bussi vaast la hougue

  • Lastenvaunut ja eläimet - Wasa Citybus
  • Ilmainen video
  • Avokadon kypsytys mikrossa
  • Autoliike sipilä m.o.k
  • Ilmainen chat
  • ABC Golf Oy – Lyönnin edellä
  • Osoitehaku ilmainen
  • Porntube ilmainen

Ilmainen html

Bussi liikennöi nyt aamuisin ja päivisin puolen tunnin välein, kertoo joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund. Perjantain maksuttoman bussiliikenteen tarjoaa Vaasan kaupungin kanssa yhteistyössä Wasa Citybus ja Wiik & Ström. Ilmaisuus ei koske palvelubusseja. Yhteyshenkilöt Joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund,, puh. 040 578 8499 Kehittämispäällikkö Maija Alasalmi,, puh. 0405685400 Linkit Tietoja julkaisijasta Vaasan kaupunki Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Auton vapaapäivän kunniaksi Vaasassa voi liikkua bussilla ilmaiseksi perjantaina 20. 9. Perjantain maksuton joukkoliikenne kuuluu Liikkujan viikon 16. –22. ohjelmaan Vaasassa. Kansainvälinen Auton vapaapäivä ja Liikkujan viikko kannustavat ihmisiä pohtimaan omia liikkumisvalintoja sekä niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. – Nyt on hyvä mahdollisuus testata, miten mukavaa ja vaivatonta on bussilla tai biokaasubussilla kulkeminen. Ehkä testauksen jälkeen voi siirtyä jopa pysyvästi joukkoliikenteen käyttäjäksi, kertoo kehittämispäällikkö Maija Alasalmi. Biokaasubussit ja joukkoliikenne vähentävät liikennepäästöjä ja tukevat Vaasan tavoitetta olla hiilineutraali kaupunki vuonna 2035. - Kaupungin tulisi lisätä joukkoliikenteen käyttäjämäärä nelinkertaiseksi vuoteen 2035 mennessä, jolloin kaupungin tulee olla valtuuston asettaman tavoitteen mukaan hiilineutraali, Alasalmi jatkaa. Joukkoliikennettä kehitetään kuntalaisten toiveiden pohjalta. - Esimerkiksi linjalle 15 on lisätty vuoroja nyt talvikaudelle.

Kansainvälisen autottoman päivän kunniaksi Mustasaaren kunta tarjoaa ilmaiset bussimatkat torstaina 22. syyskuuta linjalla 6 Sepänkylän ja Vaasan välillä. Aikataulut löytyy tästä. Vaasassa mukana ovat paikallisliikenteen linjat 1-15 sekä erikoisvuorot E1-E4 ja E11. Kansainvälinen autoton päivä kannustaa ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön sekä yhteiskuntaan.