Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Ilmalämpöpumppu asennus kouvola
 1. Studio Tomi Yrjänä Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat
 2. Studio tomi yrjänä 2017
 3. Studio tomi yrjänä full
 4. Studio tomi yrjänä ajanvaraus
 5. Studio tomi yrjänä wedding

Hiusmaailman tunnetuin henkilö Vidal Sassoon oivalsi, että pelkistetyt muodot tarkasti, teknisesti ja yksilöllisesti toteutettuna toimivat parhaiten. Studio Tomi Yrjänä Sassoon Professional Partners -salonkina toteuttaa tätä ideologiaa. Noudatamme täydellisen tarkkoja leikkaus- ja väritekniikoita ja sovellamme niitä yksilöllisellä tavalla sinun hiuksiisi. Ylläpidämme ammattitaitoamme ja -tietoamme kouluttautumalla säännöllisesti alamme huipulla.

Yrityksen Studio Tomi Yrjänä Oy liikevaihto oli 462000 euroa 2019. Liikevaihto laski 10, 5 prosenttia. Tilikauden tulos oli -10000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -2, 2. Yhtiön omavaraisuusaste oli 65, 4 prosenttia. Puhelin 040 - 093 2458 Käynti­osoite Isokatu 11 67100 Kokkola Y-tunnus 2517272-2 Verkko­sivusto Kotipaikka­kunta Yhtiö­muoto OY Toimi­ala 96021, Parturit ja kampaamot Postitus­osoite Merilokinkaari 21 67200, Kokkola Kauppa­rekisteri pvm 18. 12. 2012 Ennakko­perintä­rekisteri Voimassa Työnantaja­rekisteri Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy. Rating Alfa Myydyin Rating Alfa -yritysanalyysi ja luotto­kelpoisuus­raport­ti Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana. Raportissa on myös maksukäytöshistoria ja velkojat jos yrityksestä on esittää maksuhäiriöitä.

 • Studion tiimi - Studio Tomi Yrjänä, Kokkola
 • Studio Tomi Yrjänä Oy - Y-tunnus: 2517272-2 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
 • Tomi hifilger
 • Ohrapuuro kokonaisista suurimoista liedellä
 • Studio tomi yrjänä collection
 • Studio tomi yrjänä album

Studio Tomi Yrjänä Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat