Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Bahco bh1eu2250 käyttöohje
  1. Vitsit: Blondi kuunteli autoradiosta blondivitsejä | Vitsit, Sarkastinen huumori, Huumori
  2. Mistä tietää tulleensa Laihialle? Pyykkinarulla on vessapaperia kuivumassa | Tiede | yle.fi

Kertokaa tänne kaikkii tosi hauskoi blondivitsei! Täs on omani: blondi oli ostamassa pizzaa. Myyjä kysyi:leikataanko pizza kahteentoista vai kuuteen palaan? Blondi vastasi:kuuteen, en jaksa syödä kahtatoista palaa. :P

Vitsit: Blondi kuunteli autoradiosta blondivitsejä | Vitsit, Sarkastinen huumori, Huumori

Kaksi pummia ja blondi matkustivat ratikalla. Yllättäen vaunuun nousi virallisen näköinen mies. - Perhana, sanoi toinen pummeista, - nyt tuli se vitun tarkastaja. - Niinkö? sanoi blondi ja heitti pikkuhousut. Blondi seisoo liikennevaloissa. Eräs ystävällinen ohikulkija huomauttaa: - Se on vihree. Blondi: - mmakko? Blondi meni mensan testiin. Testaaja käski blondin luetella aakkoset ja blondi selvisi tehtävästä helposti. Sitten testaaja käski luetella numerot kahdestakymmenestä takaperin ja blondi selvitti tämänkin, kevyesti takellellen, mutta kuitenkin. Sitten testaaja antoi tehtäväksi laskea montako d-kirjainta on Bonanzassa. Hetken mietittyään blondi tokaisi että 472. Testaaja ihmettelee, mutta kaikki selviää blondin alkaessa lallattaa Bonanzan tunnussäveltä: "däddädädäddädäädää... " Blondi meni lääkäriin ja valitti lääkärille että hänen haarojensa välistä tulee postimerkkejä kun hän kusee. Lääkäri tarkasteli hetken ja sanoi: - Eivät nämä ole postimerkkejä, nämä ovat Chiquita-banaanin tarroja.

Oli mennyt sanomaan vieraille notta: "Tuhannet kiitokset käynnistänne". Miksi Laihiasta ei voi koskaan tulla kaupunkia? Koska laihialaiset ovat lukeneet auton ohjekirjasta, että auto kuluttaa enemmän bensaa kaupunkiajossa kuin maanteillä. Nuukuurenmuseo Laihialla museo laihia Mitä laihialaiset tekevät kun on kova pakkanen? Lämmittelevät kynttilän vieressä. Mitä he tekevät, kun pakkanen kiristyy? Sytyttävät kynttilän. Kaksi laihialaista käveli metsässä. Toista miehistä alkoi paskattaa ja hän juoksi puun taakse tarpeilleen. Hetken kuluttua hän huhuili kaverilleen. - Hei, onks sulla paperia! - Ei ole. Meidän täytyy jättää se tänne. Onhan ne laihialaasvitsit hyviä, mutta kyllä niitä pitääs vähän säästeliäämmin käyttää. Maisema Laihialta laihia

Tässä. Onpa tyhmä, käytänpä hyväkseni, ajattelee poliisi, ja kaivaa munansa esiin. Blondi: Ei, ei taas puhallustestiä!! @Muropaketin toimitus poistakaa välittömästi viestini tästä ketjusta, en ole tämmöiseen kirjoittanut!!! Grez 30. 04. 2001 6 151 Tässä on yhdistetty kaksi ketjua. lappeen Rannasta löy tyy lisää vit sejä. Youtubessa on kuulemma hyvä dokumentti klitoriksesta, mutta mä en löytänyt sitä.. slv 18. 11. 2000 770 Asioita joita ihmiset eivät voi itse valita: - vanhempiaan - ulkonäköään / rotua - synnyinmaataan - venäjän presidenttiä MadPike: Touchè! Poikkeus vahvistaa säännön. Kun minun nuoruudessa kaksi rakastavaista tapasivat, niin silloin harrastettiin sormetusta. Kun tänä päivänä kaksi rakastavaista tapaa, niin silloin harrastetaan sometusta.

Muista katsoa monta vastausta itse olisit saanut oikein. JAA FACEBOOKISSA Katso lisää: vitsejä Lähde:

Mistä tietää tulleensa Laihialle? Pyykkinarulla on vessapaperia kuivumassa | Tiede | yle.fi

Sitten kun blondi alkaa limboilemaan, perse on mennyttä.... Aloitettu 06. 2020 16:28 Ei vastausta Ajanviete 0 0 8 Sopeutui kun sokeutui Hän valkaisi hiuksensa. Hänestä kuoriutui Thaija.... Aloitettu 31. 01. 2020 08:56 Ei vastausta Ajanviete 0 1 6 Tiedote blondeille Blondien takia vaaditaan joka kohtaan suomessakin näitä typeriä jenkkityylisiä varoituksia. Tässä yksi: Sperma saattaa sisältää siemennestettä.... Aloitettu 30. 2020 17:00 Vastattu 30. 2020 Ajanviete 0 0 3 Bimbolandiaan eksynyt Yhden naisen mies kohtasi tuhannen miehen naisen. Toinen teki pienen numeron, toinen suurta historiaa.... Aloitettu 17. 2020 12:26 Ei vastausta Ajanviete 0 0 10 Gone with the sin Tuuli Viemä erkani elämästä, pettymyksistä kyllin saaneena. Hän syntyi Brunettina, mutta hiiltyi vaaleena.... 12. 2019 08:59 Ei vastausta Ajanviete 0 0 1 Blondin karmaa Kauneimmat brunetit ovat tehneet hyvää jo edellisessä elämässä, siksi korjaavat tänään satoa vähemmän kauniilta. Blondit kyllä tajuavat vaan eivät y... Aloitettu 11.

50 Miksi pähkinälle allerginen pikku-Tim pudotti pistaasijäätelönsä? -Se jäi rekan alle 486 Jos on kolme karhua ja kaks lähtee, mitä jää? - jääkarhu Ja.. jos kolme kehonrakentajaa on salilla ja kaks lähtee niin mitä jää? - jääkaappi Mikä on haukilahti englanniksi? - dog went mad Mikä on maija mehiläisen isän nimi? - faija mehiläinen Mistä tunnistaa venäläisen käärmetutkijan? - se on kyyryssä

250 02. 2016 614 Kuinka 30 juutalaista saadaan mahtumaan kuplavolkkariin? 2 eteen, 2 taakse ja loput tuhkakuppiin. Mitä eroa on yliopistolla ja Jari Sillanpäällä? Toisesta tulee humanisti, toisesta homonisti 223 Mustanaamio vastasi että, "Laita loraus kustakin" 09. 2017 4 -Mikä on kirkasta ja haisee pahalle? -Kirkan kakka Hectorin leipä 24. 2016 6 Mistä E. T. on lyhennetty? Jaloista. 247 Suomen maahanmuuttopolitiikka 03. 02. 2017 172 Miksi Röllin vene vuotaa? Siitä puuttuu tilipitappi. 25. 2018 336 - Mikä sana alkaa "N":llä päättyy "I":hin ja jollaiseksi mustaa miestä ei haluaisi kutsua? - Naapuri 11. 2017 2 666 Naapuriketjussa nobelisti 23. 2018 92 Miksi afrikkalaisella lapsella on riisinjyvä aamulla tyynyllään? - Raukka on oksentanut koko yön Miksi suomessa on eläimen kanssa yhtyminen lailista? Koska olisi ikävää, että kaikki miehet olisi vankilassa lehmän panemisesta 14. 2017 182 Three mysql administrators walk into a nosql bar. Few minutes later they come out because they couldn't find a table.

  1. Barcelonan lentokentältä keskustaan junalla
  2. Legginsit hameen kanssa
  3. Ajan merkit historian käyttö ja opetus lyrics
  4. Myrskyluodon maija sanat
  5. Tikkurila monicolor nova varikartta interior
  6. Huonoimmat vitsit | sivu 96 | MuroBBS

Blondi meni kauppaan ja kosketti vuorotellen kaulaansa, rintojaan ja alapäätänsä. Kauppias kysyi: - Miksi teet noin? - Että muistan ostoslistan: Kurkku, kaksi maitoa ja jotain hyvää illaksi. Partiopoliisi oli kierroksella puistossa kun hänen luokseen ryntäsi kaunis blondi huutaen: - Apua, poliisi! Minut on raiskattu! Poliisi ryhtyi avaamaan housujensa vetoketjua: - Voi voi tyttö, tänään ei todellakaan ole sinun onnenpäiväsi... Blondi oli lääkärissä ja leikkauksen jälkeen hän kysyi: - Tohtori, kuinka pian saan taas aloittaa sukupuolielämäni? - En oikein tiedä. Katsokaas, tämä on ensimmäinen kerta kun minulta tuommoista kysytään nielurisaleikkauksen jälkeen... Mitä eroa on keilapallolla ja blondilla? -Keilapalloon mahtuu vain 3 sormea. Poliisi pysäyttää blondin moottoritiellä Poliisi: Saisinko nähdä ajokorttinne? Blondi: Mikä se on? Poliisi: Se on kortti, jossa on kuvanne. Blondi: Tässä. Poliisi: Ja sitten rekisteriote. Poliisi: Se on se paperi, jossa on tietoja autosta.. Blondi: Ai niin se!

Liittynyt 01. 01. 2017 Viestejä 752 Kerroppa vitsi, joka sai sinut vähintään tuhisemaan äänekkäästi nenän kautta. Pelinavaus: -Miksi sukeltajat hyppäävät takaperin pois veneestä? -No jos ne hyppäisivät etuperin, niin ne päätyisivät takaisin veneeseen 28. 06. 2018 10 tää oli niin hyvä että oli pakko rekisteröityä tänne 17. 10. 2016 702 Ei ole omakeksimä, intternettutulta kuultu, niin typerä vitsi että rupeaa naurattamaan joka kerta kun tulee mieleen: Kolme suomalaismiestä käveli kapakkaan, ensimmäisellä oli sisälle tullessaan isokokoinen koira, toinen kantoi mukanaan äkäistä kissaa. Osaatko arvata mitä kolmannella oli? Ientulehdus. Joka kolmas suomalainen kärsii ientulehduksesta. Suomen hammaslääkäriliitto suosittelee pesemään hampaat kahdesti vuorokaudessa, sekä käyttämään säännöllisesti hammaslankaa. 05. 08. 2017 49 Miksi kutsutaan koiraa, joka on yläkerrassa? -Että se tulisi alakertaan 05. 11. 2016 1 802 Lainaan itseltäni vitsin samanlaidesta ketjusta toiselta foorumilta: Miksi blondi ei voi käyttää vibraattoria?