Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Dna welho laajakaista
 1. Karhunkierros 80 km de paris
 2. Karhunkierros 80 km 10
 3. Karhunkierros 80 km 00

En usko, että tämä haasteeni tulee olemaan esimerkiksi jostain suoloista tai energiajuomista kiinni. Luotan puhtaaseen joki- ja puroveteen, perusruokaan sekä oman kroppani voimiin ja intooni. Ja lisäksi upeat maisemat ja vaihteleva maasto takaavat, ettei aika käy pitkäksi haasteen aikana. Onko mahdollista selvitä ilman energiajuomia ja ihan perusruualla? Vai mitä mieltä sinä olet - tarvitsemmeko me ihmiset todella kaiken maailman lisäravinne- ja nesteytyshommeleita sun muita selvitäksemme tällaisista haasteista vai onko mahdollista pärjätä ilman mitään kikkaskonsteja? Karhunkierros-challenge on jaettu kolmeen taukojen rytmittämään etappiin Mistä tässä on kyse? Jos olet täysin pihalla, lue aiempi Karhunkierros-challengeen liittyvä artikkeli. Kulje mukanani koko 80 km! Jos haaste kariutuu, niin mihin? Jaoin 80 kilometrin Karhunkierroksen kolmeen osaan: Hautajärvi-Kiutaköngäs (noin 28, 5 km), Kiutaköngäs-Jyrävä (noin 28, 5 km) sekä Jyrävä-Ruka (noin 22 km). Etappien välissä tarkoituksenani oli pitää kaksi ruoka- ja lepotaukoa (1, 5 h ja 2 h).

Karhunkierros 80 km de paris

Pääsin tykittelemään hyvää vauhtia, ihailemaan maisemista ja nauttimaan luonnon rauhasta, kun muita juoksijoita ei juuri näy. Muutama juoksija valitteli liian lämmintä säätä, mutta itse lähinnä nautin siitä. Fiilis erittäin jees, tämän takiahan matkaan lähdettiin. Noin 30 kilometrin kohdalla kuitenkin oikea polveni alkaa hieman vihoitella. Ilmeisesti polkujuoksutekniikassani on hiomisen varaa, sillä umpioikeajalkaisena jalkapalloilija juoksen alamäet liikaa oikean jalan varassa. En askella tasaisesti molemmilla jaloilla, vaan jarrutan enemmän oikealla. Tämä olisi varmaan käynyt selväksi, jos olisin treenannut vielä enemmän mäkisillä polkureiteillä Helsingin keskuspuiston sijaan. 40–59 km Ennakkoon ajattelin, että tämä Oulangan ja Juuman välinen pätkä on varmaan kisan vaikein, kun matkaa maaliin on niin helvetisti. Eipä tässä onneksi ollut suurta hätää, vaikka polvi vaivaa. Reitti muuttuu hiljalleen huomattavasti juurakkoisemmaksi, hitaammaksi ja nousu-/laskuvoittoisammaksi. Karhunkierroksella on kilometrin välein kyltit, jotka näyttävät etäisyyttä reitin alkuun ja loppuun.

Karhunkierros 80 km 10

Suomen suosituin vaellusreitti, legendaarinen Karhunkierros, vie sinut Oulangan kansallispuiston parhaisiin paikkoihin, kuohuvien könkäiden luo. Karhunkierros tarjoaa vaeltajalle runsaasti silmänruokaa ja hikisiä kilometrejä, mutta sopii myös päiväretkeilyyn lyhyiden reittivaihtoehtojen ansiosta. Osan kierrosta voi myös meloa. Tämä reitti on kierrettävä vähintään kerran elämässä!

Tässä vaiheessa huomaan, että kännykkä jäi mökkiin... Tuhatta ja sataa takaisin mökille ja pari minsaa ennen bussin lähtöaikaa ehdimme takaisin bussin lähtöpaikalle. Noh, jos tuosta olis myöhästynyt, niin olisihan omallakin autolla päässyt Karhunkierroksen lähtöpaikalle Hautajärvelle, jossa odotteli sitten n. 50 ihmisen vessajono. Neljä minuuttia ennen starttia sain käytyä vessassa ja jonoon jäi vielä aika monta kisaajaa mun jälkeen. Ehkä ensi vuonna tänne kannattais hommata bajamajoja? 0–15 km Yskien ja niistellen lähden matkaan. Sykkeet (130–135) ja tahti onneksi pysyivät tyydyttävästi aisoissa (7:15–7:30). Menin ehkä hieman liian eteen lähtöviivalla, koska takaa tuli sitten porukkaa aika paljon ohi (ainakin siltä tuntui). Alkumatka oli helppoa polkua läpi soiden ja metsien, muutamia pieniä ylämäkiä. Jännittää aika paljon. Mitäköhän tästä tulee? Missä vaiheessa alkaa tuntua pahalta? Jaksaako maaliin asti? Ensimmäiset 160 kilsat matkaajat tulivat ohitetuksi jo 5 kilsaa Hautajärven jälkeen.

Karhunkierros 80 km 00

 1. Foreca täsmäsää hämeenlinna
 2. Netin nopeustesti
 3. Scandic berliini
 4. Marimekko kylpytakki - Kauppapaikat.net
 1. Miten leikkaan hiukset itse
 2. Op pankki
 3. Sappikivet selkäkipu
 4. Kalustettu asunto oulu central