Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Helppo virkattu matto

Vastaanottoajan nopea saaminen sekä kokonaisvaltainen ja laadukas hoito ovat Tampereen keskustassa toimivan Johanneksen Klinikan perusperiaatteita. -Niihin sisältyvät palvelujen helpon saatavuuden lisäksi ennaltaehkäisevyys ja elämän laatuun vaikuttaminen, johtava hoitaja, vastaava työterveyshoitaja Silja Elonen lisää. -Asiakas on aina keskiössä, ja häntä hoidetaan yhden pysäkin ajatuksella. Kokonaisvaltaista palvelua täydentää verkosto, jossa esimerkiksi kotipalvelun kautta on mahdollista hankkia asentajan palvelu ja apuvälinekaupan kautta apuväline yhtenä pakettina. Tiimit ja verkostot Johanneksen Klinikan kokonaisuudessa toimivat lääkäriasema, suunterveyden palvelut, Ikäklinikka ja työterveyshuolto. -Kaikki nämä toimivat toinen toistaan tukien, mikä lisäksi verkostossamme on muuta asiantuntijuutta iso määrä, Elonen painottaa. Suun terveys –palveluissa ovat mukana hammaslääkäri, suuhygienisti ja vastaava hammashoitaja. Moniammatillisilla tiimeillä taataan se, että asiakas hoidetaan laaja-alaisesti.

Tampereen Kiropraktikkokeskus/ Kari Kause - Sisältö | Yritystele.fi

Kari kause tampere la

Etusivu » Haku » Sisältö » Tampereen Kiropraktikkokeskus/ Kari Kause » 2000 tulosta Haku termillä: ' Tampereen ' tai ' Kiropraktikkokeskus/ ' tai ' Kari ' tai ' Kause ' kohdennettuna sisältöön. Tuloksia haulle löytyi 48 879. Näytämme vain ensimmäiset 2 000 tulosta. Vaihtamalla ja testaamalla erilaisia hakutermejä saat tarkempia ja laadukkaampia hakutuloksia.

KARI KAUSE - Johanneksen Klinikka

  • Prisma muumi huppari
  • Energy joensuu keskusta
  • Oppi ja ilo
  • Copter suojakalvo kokemuksia
  • Ikea raisio ravintola hours
  • Käytetyt autot
  • 100 markkaa 1939 arvo
  • Kari kause tampere 2
  • KARI KAUSE - Johanneksen Klinikka
  • Kari kause tampere la

-Tiimin sisällä ammattilaiset keskustelevat toistensa kanssa. Esimerkiksi diabetestiimissä on sisätautilääkäri, diabeteshoitaja ja jalkahoitaja. -Suurin tiimi on tuki- ja liikuntaelintiimi, jossa on kaksi ortopedia, traumatologi, kiropraktikko, osteopaatti, urheiluhieroja ja fysioterapeutti, Elonen kertoo. Gynekologian tiimissä työskentelee kolme synnytys- ja naistentautien erikoislääkäriä. Mielenterveystiimi on rakenteilla. Mukana jo ovat psykologi Laura Korkalo, psykoterapeutti Olli-Pekka Mäkinen ja päihdetyöntekijä. Jatkossa tiimiin on tulossa psykiatrian erikoissairaanhoitaja ja seksuaaliterapeutti. Psykiatri on rekrytointivaiheessa. Johanneksen Klinikka panostaa ikäihmisten palvelemiseen aina lääkäriaseman olemuksesta ja ilmapiiristä alkaen. -Haluamme tarjota kodinomaisuutta ja toivomme asiakkaiden kokevan tulleensa huomioiduksi ja saaneensa yksilöllistä palvelua. -Ikäihmisen terveyspassi sisältää laajan terveystarkastuksen muistitesteineen. Vuoden voimassa oleva terveyspassi on myös oiva lahja eläkkeelle lähtijälle, kun jäädään pois työterveyshuollon piiristä.