Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Keto kirja prisma
 1. Hamsterin kesyttäminen
 2. Hamsterin omistajat,huomio! | Keskustelu | Kaksplus
 3. Hamsteri puree ihmistä
 4. Hamsteri puree koko ajan - Hamsterit - Suomi24 Keskustelut

#6 Mulla on ollut paljon kääpiöhampstereita, ja alussa on saattanut puraista kerran pari. Niillä pikku neuloilla tulee ihan kivat reijät jos on tullakseen. Mutta edelleen olen kyllä sitä mieltä, että ison hamsterin purema sattuu enemmän. hhh #7 hamsterit on yövirkkuja, nukkuu päivisin ole hyvä valinta jos lapset haluu päivällä lemmikin seuraa. meilläkin puri joskus, kaikki jyrsijät saattavat puraista joskus vaikka kesy olisikin. #8 meillä tuo kääppä on aika purija, vaikka muuten lutuinen tapaus onkin, päivälläkin hereillä ja tahtoo huomiota. aika sähikäinen käsitellä, vaikka onkin pieni hiiret taas on siliteltäviä ja käsiteltäviä, vaikka joskus tokkaakin sormille ei siis pure, van näykkäsevät, jos eivät tykkää häiriöistä. aika hyvin nuo lapset oppinutkin, milloin hiiriä saa silitellä ja milloin ei =) #9 Meillä on ollut monta hamsteria, toiset puree toiset ei. Edellinen kultahamsteri puri herkästi ja oli ihan mörkö jätkä muutenkin, nykyinen kääpiöhamsteri on kiltti ja "seurallinen" naispuolinen IhanaValo #10 Meillä oli joskus aikoinaan hamsu se tykkäs olla sylissäkin, mut jos sitä häiritsi väärään aikaan niin saatoi purastakin.

Hamsterin kesyttäminen

Hamsterin omistajat,huomio! | Keskustelu | Kaksplus

Puremista ei saa seurata käsittelyn loppuminen tai häkkiin laittaminen, koska silloin hamsteri oppii puremaan tarkoituksellisesti, kun se haluaa pois käsistä ollessaan vielä arka. Hamsterit eivät pure niin hanakasti kuin luullaan, mutta huonon näkönsä takia se voi pelästyä käden liian nopeita "hyökkäyksiä". Hamsterit eivät pidä siitä, että niitä päin puhalletaan. Niitä inhottaa myös kädet, jotka ovat kylmät, kosteat, rasvaiset tai haisevat. Tavallisimmin hamsterit inhoavat toisten eläinten, kemikaalien ja sipulin hajua. Kaikki on toki yksilöllistä ja tottumiskysymys. Jos eläin on tottunut olemaan talon ainoa hamsteri, kannattaa varmuuden vuoksi pestä kädet, ennen kuin käsittelee sitä vieraan hamsterin tai muun eläimen jälkeen. Jos sormesi haisevat hyvin herkulliselta tai uhkaavalta, se likinäköisenä tietenkin luulee, että sormesi ovat sitä miltä haisevat/tuoksuvat ja saattaa pahaa tarkoittamatta puraista. Tämä kannattaa omistajan ottaa huomioon, eikä pitää sitä henkilökohtaisena palautteena.

Hamsteri puree ihmistä

Vältä äkkinäisiä liikkeitä, hamsteri ei pidä niistä. Ole kuitenkin varovainen, jos hamsteri pysähtyy ja alkaa haistelemaan tai nuolemaan kättäsi, valuta se toiselle kämmenelle, näin voit välttää joutumasta hamsterin puremaksi. Voit huomata eron jännittävän hamsterin ja rennon hamsterin välillä. Jännittävän hamsterin jalat tuntuu tärisevän kun sitä käsittelee ja se saattaa yrittää hypätä pois kädeltä, rento hamsteri ei tärise, eikä tee äkkinäisiä liikkeitäkään. Kun hamsteri on rentoutunut ja tottunut käsittelyyn, voit totuttaa sitä siihen, että pidät sitä kainaloiden alta siten, että peukalosi menee sen kainaloiden alta. Hamsteri yrittää todennäköisesti pois tästä otteesta, mutta tottuu olemaan siinä aina vaan pidempään kun tätä toistetaan tarpeeksi. Kun hamsteri tottuu tähän otteeseen, voit tarkistaa sen mahanalusen, kynnet ja hampaat vaivatta. Ote kainaloiden alta Pelottaako vieläkin? Jos pelottaa käsitellä hamsteria paljain käsin, voit käyttää nahkahansikkaita. Niitä ei pitäisi kuitenkaan käyttää jatkuvasti vaan hamsteri olisi paras totuttaa käsittelyyn myös paljain käsin, jolloin hamsteri pääsee tottumaan omistajansa hajuun.

Hamsteri puree koko ajan - Hamsterit - Suomi24 Keskustelut

 1. Muru ravintola omistajat
 2. Jääkiekko ottelut
 3. Hamsterin omistajat,huomio! | Keskustelu | Kaksplus
 4. Tm talvirengastesti 2019
 5. Jalkojenhoito | Gradia
 6. Electrolux liesituuletin 60 cm
 7. Piispan Puutarha Ky, KOTKA - Puutarha-alan vähittäiskauppa | Ettevõte