Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

1.9 tdi moottori myydään
 1. Seinäjoen teinisurma hannah arendt
 2. Seinäjoen teinisurma hanna sukunimi
 3. Seinäjoen teinisurma hanna valtonen
 4. Seinäjoen teinisurma hanna uusi nimi
 5. Seinäjoen teinisurma hannah montana

Koulutoverinsa murhasta epäilty 15-vuotias tyttö keskusteli viestiketjuissa kavereidensa kanssa monta kertaa siitä, miten voisi käyttää väkivaltaa tulevaa uhria kohtaan. POLIISIN ESITUTKINTAMATERIAALI Seinäjoen teinisurman poliisin esitutkintamateriaalit tulivat julkisiksi perjantaina. Materiaaleihin on kerätty Whatsapp - ryhmien viestiketjuja, joissa 15 - vuotias murhaepäilty ja hänen ystävänsä keskustelevat uhrista ennen surmaa. 15 - vuotiaan tytön syytetään surmanneen samalla 8. luokalla olleen luokkatoverinsa, toisen 15 - vuotiaan tytön yhteisen ihastuksen vuoksi 28. huhtikuuta. Syyttäjä vaatii tytölle rangaistusta nuorena henkilönä tehdystä murhasta. Syyttäjä kertoi tällä viikolla, että yhteinen ihastus oli alkanut vuoden vaihteessa. Maaliskuussa syytetty alkoi puhua väkivallan kohdistamisesta uhriin. Huhtikuun alussa hän alkoi suunnitella tytön surmaamista. Iltalehden perjantaina saamissa materiaaleissa on ryhmäkeskustelujen viestejä. Ensimmäisissä kerätyissä viesteissä epäilty kertoo 18. maaliskuuta, miten hänen ihastuksensa on ruvennut viettämään välitunneilla aikaa toisen tytön kanssa.

Seinäjoen teinisurma hannah arendt

Seinäjoen teinisurma hanna sukunimi

[7] Vaasan hovioikeus piti kesäkuussa 2016 tuomion samana eikä muuttanut rangaistusta. Tekijä oli vaatinut hovioikeutta alentamaan rangaistuksen alle viiteen vuoteen, jolloin rikosrekisterimerkintä häviäisi 20 vuodessa. Lisäksi hän vetosi siihen, että hän oli tekohetkellä vasta 15-vuotias ja mielentilatutkimuksen mukaan alentuneesti syyntakeinen. Hän korosti myös, että hän oli omalta osaltaan edistänyt rikoksen selvittämistä. Uhrin omaiset olivat puolestaan vaatineet rangaistuksen korottamista, sillä heidän mukaansa käräjäoikeus antoi liian paljon painoa mielentilatutkimukselle. [6] Hovioikeuden mukaan teko oli poikkeuksellisen törkeä, sillä tekijä murhasi uhrinsa vakaasti harkiten ja hän oli suunnitellut surmaamista jo etukäteen. Teon aikana tytön toiminta oli johdonmukaista ja päättäväistä, minkä lisäksi teko oli tehty erityisen raa'alla ja julmalla tavalla. Tekijä ei myöskään ollut selvittänyt rikosta niin, että tuomiota olisi tullut sen perusteella lieventää. Ensimmäisissä kuulusteluissa tyttö oli kiistänyt osallisuutensa tekoon.

Seinäjoen teinisurma hanna valtonen

Epäilty kertoo olevansa huonolla tuulella tämän vuoksi, ja muut viestiketjulaiset koittavat lohduttaa tyttöä. - Nii kummiski se on kiinnostunu siitä. Koska se vähän vaikuttaa siltä. Enkä kestä jos on, epäilty kirjoittaa. Epäilty kertoo nähneensä, että toinen tyttö eli tuleva uhri on " hieronu sitä " eli poikaa välitunnilla. - No mut näkisit ne. - Koska emmä kumminkaan saa sitä iki, epäilty jatkaa. Viesteissä ei lue, kuka on lähettänyt minkäkin viestin, mutta todennäköisesti joku epäillyn kavereista sanoo jo 18. maaliskuuta näin: - Voin käydä vähä tirpasee sitä [ uhrin nimi] nii johan jättää [ pojan nimi] rauhaaa. - Seuraavaks varmaa käyn ampumas sen, ilmeisesti epäilty sanoo vielä samana päivänä. POLIISIN ESITUTKINTAMATERIAALI " Myllyttää sitäki huoraa " Vajaan kuukauden ajalta kerätyissä viesteissä kaverit yrittävät saada epäiltyä unohtamaan ihastuksen, mutta epäilty on monta kertaa mieli maassa ihastuksensa ja samasta pojasta kiinnostuneen tytön takia. 19. maaliskuuta epäilty kertoo, miten ihastus oli puhunut hänelle koulussa, mutta sitten " tuli se saatanan akka ".

Seinäjoen teinisurma hanna uusi nimi

Seinäjoen teinisurma hannah montana

 1. Seinäjoen teinisurma hannah montana
 2. Kuinka suuri on ennätyshauki? - Lukemisto - Turun Sanomat
 3. Rinoa group kokemuksia
 4. Seinäjoen teinisurma – Wikipedia
 5. Hanna taistelee - Seinäjoki - Suomi24 Keskustelut
 6. Bluetooth FM-lähetin autoon TR-320 - Pienkoneet - CDON.COM
 7. Bern kypärät suomi
 8. Timo anttila
 9. Pysäköinti ennen risteystä
 10. 20 v hääpäivä vs
 11. Seinäjoen teinisurma tekijä hanna
 12. Seinäjoen teinisurma hanna montana

Keskustelu viestiketjussa yltyy siihen, että kaverit ovat viestien mukaan lähdössä uhrin luokse joukolla. Viesteissä puhutaan esimerkiksi tytön osoitteesta. Epäilty kirjoittaa, että voisi mennä " hirttää " tytön. Viestiketjussa myös muut käyttävät väkivaltaisia ilmaisuja, kuten " vähä myllyttää sitäki huoraa ". Samana päivänä epäilty viestittelee vielä monta kertaa siitä, miten hän voisi käyttää väkivaltaa tyttöä kohtaan. Samana päivänä epäilty kirjoittaa, " koska mä jyrään sen " ja " ja otan [ pojan] ". Viestien perusteella sekä uhri että epäilty ovat viettäneet aikaa pojan kanssa. 11. huhtikuuta epäilty puhuu myös karkaamisesta. Poliisin esitutkintamateriaalissa viimeiset viestit ovat päivämäärältä 13. Niissä epäilty kertoo mielipiteensä olevan, että ihastus viettää liikaa aikaa toisen tytön eli uhrin kanssa. Surma tapahtui vasta huhtikuun lopulla. Syytetty tyttö on kiistänyt murhan, mutta myöntää tapon. Jutussa siteeratut viestit on kopioitu suoraan esitutkintamateriaalista, eikä niitä ole muokattu kieliopillisesti.