Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

1.9 tdi moottori myydään

Osta lippu Tilaa tarjoilut Katsomokartat Tampereen Komediateatteri, Teatteri Mukamas sekä Ransu ry tuottavat yhdessä jouluisen sadun perheen pienimmille. Alle 10-vuotiaille tarkoitettu seikkailu toteutetaan perinteisen teatterin sekä nukketeatterin keinoin. Tarinassa jouluhässäkkä vie Ransun aina Korvatunturille asti. Ransulta Joulupukki saa suuren avun ja kaikkien joulu pääsee viimein alkamaan. Mukana seikkailussa ovat tietysti myös Eno-Elmeri ja Riku. Hinnat Peruslippu á 18, 50 € Perhelippu (väh. 4 hlöä) á 16, 25 € Ryhmät yli 20 lippua á 15, 50 € Ryhmät yli 100 lippua á 14, 50 € Koululais-/lapsiryhmät á 9, 50 € Ryhmien lippuvaraukset vain Komediateatterin lipunmyynnin kautta p. 0207 288 388.

Lapsi - Tampereen ja koko Pirkanmaan tapahtumat - Menoinfo.fi - Pirkanmaan menot

Lasten juhlakengät

  1. Zetor 7011 myytävänä
  2. Lasten liikennelaulu
  3. Lasten elokuvia
  4. Lasten joulunäytelmä tampereen
  5. Ylilauta fap
  6. Helsingin vaalipiiri ehdokkaat 2019 numerot
  7. Riihimäen uusi paloasema

Lisää pääkuvan päälle tekstiä klikkaamalla ratas-ikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle. Ahaa Teatterin henkilökunta on lomalla 3. 8. 2020 saakka. Kiitos kuluneesta kaudesta, tavataan syksyllä teatterissa! Koronavirus Covid 19 ja siihen liittyvät viranomaisohjeistukset otetaan huomioon syksyn 2020 esityksissä: - turvavälit katsomossa, katsomoa on pienennetty ohjeiden mukaan - käsienpesu heti tullessa teatteriin sekä käsidesiä tarjolla - lipunmyyntiaikaa ovella lyhennetään, mielellään korttimaksu - ei kahviota - ryhmien tulo teatteriin aikataulutetaan, vältämme näin turhaa oleskelua aulatiloissa - lunastetut liput on mahdollista vaihtaa toiseen esitykseen tai saada rahat takaisin Ahaa Teatteri toivoo, että sairaana ei tulla teatteriin ja turvaväleistä pidetään huolta. Lippujamme on myynnissä Ticketmaster Suomessa ja meille on turvallista tulla katsomoon. Pidetään huolta toisistamme! STARS pop-musikaali käsikirjoitus ja ohjaus Kimmo Virtanen biisit, sävellys ja sovitus Lauri Schreck suos.