Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Aku ankka tilaajapalvelu
  1. Polyyppi - Kuukautiset - Suomi24 Keskustelut
  2. Mikan polyypit pysyvät kurissa - Hymy

Jos joku haluaa Mikalta tarkempia tietoja, hänen sähköpostiosoitteensa on Terveys-Hymy 4-2017

Polyyppi - Kuukautiset - Suomi24 Keskustelut

Minut lähetettiin (julkisella oltiin) polyyppien poistoon. Kuulemma "varmuuden vuoksi" poistettaisiin ja samalla tutkittaisiin johtimet, mikä ei onnistunut kivuliaisuuden takia. Pääsin toimenpiteeseen noin kuukauden sisällä käynnistä. Lapsettomuus lääkäri sanoi, että polyypit eivät ole varsinainen lapsettomuuden aiheuttaja, mutta on hyvä poistaa ennen hoitoja, koska voivat mm. aiheuttaa vuotohäiriöitä raskauden mahdollisesti alettua. Tähystysleikkauksessa (joka tosiaan tehtiin päiväkirurgian yksikössä nukutuksessa) kävikin ilmi, että kohtuni oli aivan täynnä, vieri vieressä, näitä pieniä polyyppeja ja lisäksi molemmat johtimet tukossa. Leikkauksessa sitten poistivat polyyppeja niin hyvin kuin mahdollista. Jälkeenpäin hain tietoa ternetistä ja sain sen käsityksen, että polyypit ovat hyvinkin tavallisia (jopa joka kolmennella naisella on niitä) ja ne eivät näy pelkällä ultralla. (Esim. tässä johdinten aukiolotutkimuksessa kohtuun ruiskutetaan nestettä, mikä saa polyypit näkymään). Minullakin näkyi silti tutkimuksessa vain nuo kaksi, mutta leikkauksessa niitä olikin vieri vieressä.

Valitettavasti polyyppien poistolla ei tuntunut olevan ilmeistä vaikutusta raskauden alkamiseen, poistosta on aikaa jo yli vuosi ja lapsettomuushoidot juuri alkaneet kahden vuoden yrityksen jälkeen.

Mikan polyypit pysyvät kurissa - Hymy

#1 Minulta löytyi lapsettomuustutkimusten ultrassa kohdusta pieni 8 mm polyyppi. Lääkärini sanoi, ettei sitä tarvitse poistaa, mutta sen voi poistaa. : /??? En oikein saanut käsitystä koko asiasta ja polyypin merkityksestä. Onko teillä kanssasisaret kokemusta moisista? Mitä polyypeille on tehty, jos niitä on ollut ja mitä lääkäri on kommentoinut? #2 No multa poistettiin ja suositeltiin poistettavaksi ja epäiltiin silloin alkuun että se olis ollu ihan koko lapsettomuuden syykin vaikka oli myös alle sentin kokoinen. Poistetaan kohdun tähystyksessä eli hysteroskopiassa ja tehdään kevyessä nukutuksessa ja kotiin pääsee samantein kun ruoka maistuu ja tolpat kantaa. Helpoin operaatio sitten verikokeen. #3 yrittäjä83, Kuinka nopeasti pääsit poistoon? Yksityisellä vai julkisella? Olen tutkimuksissä yksityisellä, jossa ei tehdä leikkauksia. Inssiin olen menossa joka tapauksessa jo ensi kuussa jo tuon polyypin kanssa, kun ei kuulemma haittaa. Kuitenkin lääkäri sanoi, että sen voi poistaa!? Joten saattaa kai haitata???

  1. Tiedon tyttäret by Marjo T. Nurminen
  2. 3 vuoden takuu
  3. Mike on polyyppi

Kiertämällä poistaminen (pinsettejä tms käyttäen) ei ainakaan ollut yhtään kivulias. Minulta poistettiin vuosia sitten nukutuksessa kohdusta iso polyyppimetsä, kuten virolainen gynekologi kaavinnan jälkeen ilmoitti. Puistattaa pelkkä ajatuskin. Olin muutaman päivän sairauslomalla sen jälkeen. Nainen 55v kirjoitti: Minulta poistettiin vuosia sitten nukutuksessa kohdusta iso polyyppimetsä, kuten virolainen gynekologi kaavinnan jälkeen ilmoitti. Olin muutaman päivän sairauslomalla sen jälkeen. Ja minua puistattaa ajatuskin jostain hemmetin virolaisesta (! ) puoskarista tekemässä yhtään mitään lääketieteellistä toimenpidettä, puhumattakaan että se on gynekologinen. Kyllä kävin eilen poistattamassa kohdusta 3 polyyppia koska yritämme lasta ja olemme yrittäneet jo yli vuoden ja molemmille kaikki tutkimukset tehty mutta syytä hedelmättömyyteen ei vaan löydy. Pelkäsin kipua etukäteen ja toivoin ensilääkettä koska tämä tehtiin päiväkirurgisesti leikkaussalissa. Eli sain emättimeen laitettavan puuduttavan geelin ja tipan käteen ja siitä leikkaussaliin ja tipan kautta rauhoittavaa ainetta ja kipulääkettä ja parikertaa sattui kun kohtua laajennettiin mutta muuten meni ok.