Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Aku ankka tilaajapalvelu
  1. Fallout 4 arvostelu pc
  2. Fallout 4 Arvostelu
  3. Fallout 4 arvostelu mod
  4. Arvostelussa Fallout 4 | Game Reality
  5. Fallout 4 arvostelu walkthrough

Kosteimman tiskirätin veteraanien kasvoille iskee yksinkertaistettu taitosysteemi ja viimeistään siinä vaiheessa, kun pelaaja nakataan lähes kylmiltään rähinöimään voimahaarniskassa minigun kourassaan, herää kysymys onkohan kyse ylipäätään samasta genrestä kuin pelisarjan aiemmissa peleissä. Kyntensä Fallout 4 näyttää vasta muutamaa tuntia myöhemmin. Ydinsodan jälkeinen Boston on nimittäin aivan valtavan kokoinen ja kaunis temmellyskenttä, joka harhauttaa pelaajan mitä mielikuvituksellisimmille tutkimusmatkoille menneen maailman raunioihin. Yritykseni seurata pelin pääjuonta harhautui käden käänteessä väkivaltaiselle panimokierrokselle ja eipä aikaakaan, kun löysin itseni kartan kaukaisimmasta nurkasta tonkimasta romupinoja vanhojen öljykannujen ja kuparirojun toivossa. Fallout 4:n tuntuvin, ja monella tapaa nerokkain, uudistus on näet monipuolinen rakentelusysteemi, jossa pääsee askartelemaan monenlaista hyödykettä aina aseen osista omiin hökkelikyliin. Kiikaritähtäimeen tarvitaan liimaa, lasia, ruuveja ja alumiinia, kun taas seinän saa pystyyn puulla ja teräksellä.

Fallout 4 arvostelu pc

  • Fallout 4 arvostelu mod
  • Fallout 4 / Arvostelut / pelaaja.fi
  • Fallout 4 arvostelu games

Fallout 4 Arvostelu

Fallout 4 arvostelu mod

Arvostelussa Fallout 4 | Game Reality

Pc:lläkin riittää tuttuja bugeja, sekoiluja ja kaatuiluja enemmän kuin kenellekään muulle pelintekijälle sallittaisiin. Bethesdan salaisuus menestykseen onkin monopoli: kukaan ei tee samaa. Ei, edes Witcher 3 ei vertaudu tähän, sillä se on tekijöiden vahvasti ohjaksissaan pitämä Geralt-noiturin tarina. Fallout 4 on rönsyilevä, villi ja pelaajansa omistama tarina, jossa voi haistatella pitkät pääjuonelle. Ainutlaatuisen herkun tarjoaminen ei toki tarkoita, että Bethesda saisi selvitä laaduntarkkailun puutteesta ilman moitetta. Kyllä, uskon vakaasti, että pc:llä pelaajien tekemät modit korjaavat kaikki karkeudet ja tekevät tästä mestariteoksen. Sellaiseen ei pelintekijä saa luottaa, ja konsolipelaajan on erityisesti harkittava ostostaan. Koon ja vapauden yhdistelmä on hyvä tekosyy, mutta entäpä uudet järjestelmät? Kaupunkien rakentelu on hauskaa näpertelypelaajalle, mutta olisiko ollut liian työlästä tehdä siihen oikeasti toimiva ja asioiden koko tilan kertova käyttöliittymä? Aseiden tuunaus on hykerryttävän hauskaa, mutta olisiko ollut mahdotonta tehdä varaosien haalimisesta ja hallinnasta selkeämpää?

Fallout 4 arvostelu walkthrough

Se on kyky, jolla idiootti tienaa kokemusta satunnaisissa pyrähdyksissä korvaukseksi hitaudesta. Ruudunpäivitys hyytyy toisinaan? Sumulla rajoitettu piirtoetäisyys tuo joskus mieleen Nintendo 64:n Turokin? Aivan sama. Isoin vika pelinpysäyttäjäbugin jälkeen on Fallout 3:n biisien kierrätys. Ikivanhat iskelmät on valittu niin loistavalla tyylitajulla, että olen kuunnellut niitä pelien välissäkin nimenomaan maailmanlopun meininkiä muistellen. Jos konsolin nauhoitustoiminto huomioisi radion, esittelisin kultaisia hetkiä, joina kaksimieliset lyriikat muuttuvat yksi-, kaksi- tai kolmimielisiksi. Se on Fallout-elämykseni selkäranka. Uusia kappaleita on mukana reilusti, mutta kuten jo New Vegas osoitti, Fallout 3:n radio nosti riman turhankin korkealle. Pikkulintujen mukaan päätarinassa pitää valita puolensa ja harmaan sävyjä esiintyy kuten New Vegasissa. Kivaa, mutta bugialueen lähestyminen mistään suunnasta ei onnistu, eikä Google kerro, voiko alueelle johdattavat Trophy-tehtävät kiertää. Yhdellä tapaa ajateltuna bugisuus ei tätä tökerömmäksi muutu.