Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Ikea oumbärlig kokemuksia
  1. Keraamiset pinnoitteet

Onko jotain hyviä suosituksia Vantaa/pääkaupunkialueelta? Näin talvella voisi hintakin olla edullisempi. Offerilla löysin tämmöisen paikan? Onkohan jollain kokemuksia Kuten tuohon toiseen topikkiin tuli kirjoitettuakin, Keimolassa Pinnoitteita löytyy useita kevyemmistä huipputuotteisiin ja työn jälki on priimaa. Miten porukalla on kestänyt käsittely auton kyljissä? Mulle tehtiin uuteen autoon kaksikomponenttinen keraaminen käsittely ja ekan talven jälkeen vesi jää laatalle etuovien kohdalle Muualla käsittely on kyllä pitänyt paremmin pintansa ja vesi helmeilee aina pesun jälkeen. Tosin onhan käsittelylle 3 vuoden takuu edelleen voimassa. Curen kanssa ei ole ollut ongelmia. Toki paria poikkeusta lukuun ottamatta olen pessyt aina kaavalla BH Autofoam -> Korrek TFC shampoo. Pari kolme kertaa laitoin kesän aikana TFC-viimeistelyaineen. « Viimeksi muokattu: 06. 2019, 14:52:25 kirjoittanut remes » Autodetailerin halvin keraaminen käsittely 850€ ja siitä loput eteenpäin. Ei ihan lompsa tähän taivu Itsellä Ceramic Pro 9H+Light ollu nyt vuoden ja toimii kuin unelma, toki joka pesulla lähes laittanut jonkin hoitoaineen päälle vielä, tukemaan pinnoitetta.

Keraamiset pinnoitteet

  • Keraamiset pinnoitteet
  • Dmaa kokemuksia
  • Ravelry: EnniJohanna's Tilkkupeitto pinnasänkyyn

13 Vastauksia 2307 Lukukerrat 0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta. En aiempaa topiccia löytänyt aiheesta, eli suosituksia ja kokemuksia keraamisista pinnoitteista. Uuteen autoon olisi tarkoitus keraaminen pinnoite laitattaa, mutta minkä valmistajan? Mahdollisimman pitkään kestävä pinnoite hakusessa. Korrekin curea olen harkinnut. - Vatanen « Viimeksi muokattu: 06. 11. 2019, 00:10:28 kirjoittanut Vatanen » Kirjattu Ajossa: S60 T5 R-Design -20 Entiset: V60 D4 R-Design -14, S80 2. 5T -07, V70 T5 -01 Curea ainakin ovat tuttavat kehuneet. Jotain kalliimpiakin on olemassa, mutta liekö sitten hintaeron veroisia. Joissain käsittelyissä tehtiin ensin vesihionta ja sitten pinnoitteet päälle. Ex: Toyota Yaris T-Sport 2005 Flexfuel, Volvo V70 T6 AWD 2009, Volvo V50 1. 6D Drive 2011, Volvo 940 B230FT aut. -97, Volvo V40 1. 8 ph 1. 5 -00, Toyota Celica ST182 GTi Curea voin kyllä suositella, ollut omassa autossa pari vuotta ja ensi maanantaina tehdään pinnoitteelle boostaus. Tälle ei olisi vielä "oikeaa" tarvetta mutta koska kesällä maalatussa etupuskurissa ei ole pinnoitetta niin sen pinnoituksen yhteydessä pyyhkäistään muukin auto.

Tätä Suositteli pinnoittaja ja hänen suosituksen mukaisia tuoteita käyttänyt siihen, kuten: Turtle Wax Sealant, Meguiar`s Deep Crystal Top Coat. Eli hyvät kokemukset kyllä toimivuudesta ja jos hoito pidentää, niin on todella pieni vaiva ja kiilto aina parempi. Itse joskus Fiksarina työskennellyt, niin vahat jotka myydään/markkinoidaan pinnoitteena on täyttä kuraa omien kokemuksien myötä, kellastuu helposti kuten muutema pinnoitekkin kellastuu jo vuodessa. Toki kyllä pakko sanoa, että on viimeinen auto itsellä johon tulee kallis pinnoite. Ei malta kiillotella ovien iskuja yms kun maksaa aina satasia kun uusitaan pinnoite. Valitsen jatkossa kiillotuksen ja hyvän vahan vuosittain, niin saa joka kesälle aina kiiltävän naarmuttoman auton. Muuten kyllä pinnoite on mahtava ja pesu helppoa, mutta kyllä itse haluaa kiillotella naarmut pois aina keväisin ja pinnoitettuun autoon sitä ei malta tehdä. Joku tee-se-itse pinnoite voisi olla seuraava vaihtoehto Onko kellää laitettu? Kokemuksia? Ei ole, mutta tuohon rahaan saa parempaa aivan varmasti.