Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Keto kirja prisma

Jätä meille sähköpostiosoitteesi ja pidämme sinut ajan tasalla opettajankoulutuksen hakemiseen liittyvissä asioissa. Jätä yhteystietosi! Kiinnostuitko opinnoista? Ammatilliseen opettajankoulutukseemme voit hakea opiskelemaan vuosittain tammikuussa. 60 opintopisteen laajuinen koulutus antaa pätevyyden opettaa omaa alaasi. Suuri osa aikuisista opiskelijoistamme työskentelee opintojensa ohessa. Lue lisää opettajaopinnoista!

Opettajaksi työn odessa hotels

Ammatilliseksi opettajaksi vuodessa - työn ohessa - JAMK

  1. Gay kik seuraa
  2. Tuetut lomat vuokatti
  3. Keskustelu - Mitä on kirnumaito? | Aihe vapaa | Vauva
  4. Hesburger juhannus aukioloajat raton
  5. Us open 2019 tulokset
  6. Montako kuntaa suomessa on the beach
  7. Suunto 3 fitness xxlove
  8. PRO 64 Gt SDXC-muistikortit | Samsung

Opettajaksi tuyen ohessa

Varhaiskasvatuksen opettajaksi työn ohessa

Pätevöidy opettajaksi sujuvasti työn ohessa - hakuaika päättyy 27.1. - Hämeen ammattikorkeakoulu

Hakuaika ammatillisiin opettajankoulutuksiin on parhaillaan käynnissä. Suomen suurimmassa ammatillisessa opettajakorkeakoulussa HAMKissa opiskelet opettajaksi Hämeenlinnassa, Lahdessa, Espoossa, Vantaalla, Turussa tai verkossa. Koulutusta järjestetään suomen ja englannin kielellä. Opintojen kesto on 10-16 kuukautta ja laajuus 60 opintopistettä. Hakijoilta edellytetään pääsääntöisesti soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kolmen tai viiden vuoden työkokemusta omalta alalta. Opiskelumuotoja on runsaasti. Valittavana on 10 tai 13 kuukauden monimuotoinen opiskelu Hämeenlinnassa tai 15 kuukauden monimuotoinen opiskelu Lahdessa, Espoossa tai Turussa. Verkossa opinnot voi suorittaa 10 tai 16 kuukaudessa. Tekniikan alojen opetukseen suuntautuva koulutus järjestetään Hämeenlinnassa, ja se kestää 13 kuukautta. Monikulttuurisuuteen suuntautuvat, 13 kuukautta kestävät opinnot järjestetään Vantaalla. Lisäksi tarjolla on kansainvälisyyteen suuntautuva 13 kuukauden opiskelu Hämeenlinnassa. Kyseessä on International Professional Teacher Education programme, jossa opetuskielenä on englanti.