Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Ikea oumbärlig kokemuksia
  1. Google Kääntäjään uutta: kääntää jatkossa pidemmänkin puheen reaaliajassa erikieliseksi tekstiksi | Mobiili.fi
  2. Smäly | Tekstin kuuntelu – Androidin älypuhelin tai tabletti
  3. Sanele puhelimeen – puheentunnistus myös suomeksi - Uusiteknologia.fi
  4. Puheesta tekstiksi android 2

Suomenkielinen puhe voidaan muuttaa luotettavaksi tekstiksi, lupaa Philips uudella SpeechLive-sovelluksellaan. Sovellus toimii Android- ja Apple-puhelimissa. Puheentunnistus on tarjolla suomen lisäksi ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja 15 muulle kielelle. Philipsin SpeechLive-puheentunnistusohjelma on ollut alkuvuoden koekäytössä joillakin suomalaisilla yritysjohtajilla juristeilla, tutkijoilla, kirjailijoilla, toimittajilla ja järjestötyöntekijöillä. "Ahkeralle muistiinpanojen tekijälle sovellus on kätevä yhdistelmä sanelukonetta ja kirjoituslaitetta", kertoo kirjailija Lasse Lehtinen toteaa. "Mitä paremmin koneelle artikuloi, sitä valmiimpaa on teksti", Lehtinen tarkentaa. Philips SpeechLive perustuu puheentunnistukseen erikoistuneen Nuancen kieliteknologiaan. Siihen perustuva sanelu on ollut käytössä jo useassa suomalaissairaalassa. Sairaalasovelluksen on kehittänyt SpeechLiven maahantuoja Konttorityö. Nyt vastaava puheentunnistussovellusta myös muille ammattiryhmille. Puhelimeen sanelu muuttuu sovelluksella sähköpostiin tulevaksi tekstitiedostoksi.

Google Kääntäjään uutta: kääntää jatkossa pidemmänkin puheen reaaliajassa erikieliseksi tekstiksi | Mobiili.fi

Esimerkkikuvissa on Honor STF-L09 Android 8. 0 - versiolla. Ennen kuin aloitat sanelun, ota asetuksista käyttöön tarvitsemasi kielet. Toimi näin: Valitse Asetukset > Järjestelmä > Kielet ja syöttötapa > Google Voice -kirjoitus > Kielet. Valitse luettelosta kieli, jota haluat käyttää sanelu ssa. Avaa sovellus ja paina kenttää, johon haluat kirjoittaa tekstin, jotta näppäimistö aukeaa. Etsi näytöltä mikrofonin kuva. Se voi olla eri paikassa riippuen käyttämästäsi Android-versiosta. Pidä mikrofonin kuvaa pohjassa muutaman sekunnin, minkä jälkeen sanelutoiminto aukeaa. Paina vielä kerran keskellä olevaa mikrofonia sanelun aloittamiseksi. Kun haluat lopettaa sanelun, p aina jälleen mikrofonia. Sanelutoiminto voi myös sammua itsestään muutaman sekunnin jälkeen. Muista käyttää välimerkkejä ja komentoja tuottaessasi tekstejä. Näitä ovat esimerkiksi piste, kysymysmerkki ja uusi rivi. S ano ääneen merk ki, jonka haluat tietokoneen kirjoittavan. Alla on luettelo tavallisimmista välimerkeistä ja komennoista.

Smäly | Tekstin kuuntelu – Androidin älypuhelin tai tabletti

Sanele puhelimeen – puheentunnistus myös suomeksi - Uusiteknologia.fi

  1. Iikka Kivi - YouTube
  2. Puheesta tekstiksi android 4
  3. Tilaajille
  4. Autotalo järvi rahoitus
  5. Kiitos kutsusta tulemme mielellämme
  6. Myytävät talot

Puheesta tekstiksi android 2

Sovelluksessa voi sanella välimerkit ja kappaleenvaihdot mukaan, jotta tekstin jälkitarkastus nopeutuu Konttorityön tiedotteen mukaan entisestään. Philipsin SpeechLive mahdollistaa myös puheen muuttamisen tekstiksi ruotsin, englannin, saksan, ranskan ja 15 muun kielen avulla. Se ei syrjäytä kirjoittamista, mutta nopeuttaa monia työtehtäviä, Konttorityö selventää tiedotteessaan. Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa ( LINKKI). LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

Avaa yläreunasta kansio. Esiin tulevasta valikosta löydät tallentamasi listan. Valitse teksti jonka haluat kuunnella, ja valitse tämän jälkeen Select. Tallennettu sivu ja ääneen lukeminen avautuvat. Muokkaa ääntä ja tekstiä Valitse sinulle sopiva korostus, kirjaisinlaji ja -koko sekä puhenopeus. Tekstin muokkaus: Valitse ylävalikosta T+ ja muokkaa: Ylemmän valikkorivin kohdasta T+ voit muuttaa: Tekstin kokoa ( Font > Text size) Fonttia ( Font) Riviväliä ( Text > Line spacing) Luettavan tekstin korostuksen väriä ( Colors) Alemmassa valikossa voit tehdä seuraavat asiat: Muuttaa puhe nopeutta ( Rate) Muuttaa äänen sävelkorkeutta (Pitch) Jos sovellus ei ole valinnut tekstin mukaista puhesynteesin kieltä, vaihda kieli seuraavalla tavalla: Mene @Voice-sovelluksen alempaan valikkoon. Valitse Change Voice or Language. Paina Select the language in which text should be read kohdan alla olevaa alanuolta. Valitse kieli, jolla teksti luetaan.