Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Ilmalämpöpumppu asennus kouvola

Hulppea omakotitalo autotallilla ja uima-allasosastolla vapautumassa uusille asukkailleen! Tässä kodissa on upea, Liminkajokeen rajoittuva tontti ja hyvin hoidettu piha. Taloon on tehty runsaasti remonttia, mm. lämmitys on vaihdettu maalämpöön, katto on uusittu, käyttövesiputket ja ikkunat vaihdettu sekä pintoja päivitetty vuosien 2006-2009 välisenä aikana. Valokuituyhteys kytketty 10/2019. Kaikki Limingan palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä. Talo on kuntotarkastettu kesällä 2019. Tämä täytyy nähdä paikan päällä! Kohdenumero 623073 Sijainti 91900 Liminka Asuintilojen pinta-ala 270 m 2 Myyntihinta 229 000 € Vapautumispäivä 1 kk kaupanteosta Maria Sippala Kiinteistönvälittäjä Suomalainen LKV-pätevyys Habita Oulu +358 50 4200320 Näytä lisää Haluaisitko tietää lisää tästä kohteesta? Kiitos yhteydenotosta. Otamme sinuun pian yhteyttä. Perustiedot Huoneet 6 Makuuhuoneet 4 Kylpyhuoneet 1 Pinta-alat yhteensä 298 m 2 Pinta-alan lisätiedot Asuinpinta-ala sisältää uima-allashuoneen. Tarkistusmitattu Ei Pinta-alan peruste Rakennuslupa-asiakirja Kerros Huoneiston kerrosten määrä Yleiskunto Hyvä Pysäköinti Autotalli, Pihapaikka Ominaisuudet Turvajärjestelmä Tilat Ulkovarasto: Lilla-Ville varasto on rakennettu 2012 ja puuvaja 2016.

Omakotitalot , Liminka

Muutetaan vain pienirtaimisto osittain (ei isoja huonekaluja). Arviolta tavaramme mahtuvat tavallisen pakettiauton kyydillä. Omasta takaa yksi kantaja. Jos tarjolla muuttolaatikoita, olemme mahdollisesti kiinnostuneita niiden vuokrasta. Muuttolaatikoista voi tehdä erillisen tarjouksen, jos tarjolla. Saadut tarjoukset Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi viikon sisällä tarjouspyynnön jättämisestä. Muuttofirman valinta Muuttaja valitsi Oululaisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Limingasta Uppsalaan. Muutto tapahtui Suomesta Ruotsiin urakkahintaisena, koska välimatka oli pitkä. Muuton hintaan sisältyi 15 kuution pakettiauto ja 2 muuttomiestä. Muita huomioitavia asioita mitä muuton hintaan sisältyi oli muuttolaatikot (maksu erikseen), maatie-kuljetusvakuutus, suojatarvikkeet muuttotavaroille, nokkakärryt. Pitkän matkan muutoissa järkevintä on käyttää ammattilaisia ja helpoin tapa tehdä niin, on kilpailuttaa muutto Muuttomaailman sivuilla helposti ja nopeasti.

  • Hulppea omakotitalo kaupan Helsingin ytimessä
  • Ilmoitusta ei löytynyt...
  • Tonnikala riisi salaatti
  • Etuovi
  • Myydään omakotitalo
  • Electrolux uuni paistomittari käyttöohje oven
  • Kuinka monta levyä popeda on julkaissut
  • 48 m² Väliaho 6, 91900 Liminka Omakotitalo 0h myynnissä - Oikotie 13913317
  • KIVI items Archive - Asuntokolmio