Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Riihivuori teatteri liput
  1. Jam remontti kokemuksia
  2. Airbaltic kokemuksia

Yritys JAM Remontti Oy (26080985) on liittynyt Urakkamaailmaan jo ennen vuotta 2015, ja sillä on 1 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä 2017 JAM Remontti Oy teki liikevaihtoa 295 000 € ja tulosta 4 000 € Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin. Yrityksen kuvaus JAM Remontti Oy on vuonna 2014 perustettu laajan palvelun remontointi- ja saneerausalan yritys. Tarjoamme luotettavaa ja aikataulussa pysyvää palvelua pääkaupunkiseudulla sekä sen lähiympäristössä. Huolellinen ja laadukas työn jälki on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Yrityksemme on vielä nuori, mutta meillä tekijöillä on alalta pitkä kokemus ja rautainen ammattitaito. Matkan varrella olemme myös tutustuneet osaaviin ja luotettaviin toimijoihin, joiden kumppanuuspalveluja tarvitaan usein remonteissa ja saneerauksissa. Pystymme toimittamaan täydellisen "avaimet käteen" remontin, jolloin järjestämme kumppaniverkostomme kautta kaikki projektin elinkaareen liittyvät oheistyöt ja –palvelut; suunnittelusta ja lupahakemuksista lähtien.

Jam remontti kokemuksia

2. 2014 Verohallinnon perustiedot: 7. 4. 2014 Työnantajarekisteri: 1. 2014 Kaupparekisteri: 25. 3. 2014 Arvonlisäverovelvollisuus: Liiketoiminnasta: 1. 2014 Lähde: YTJ Tietoa yhtiöstä JAM Remontti Oy on perustettu vuonna 2014. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Remonttipalvelu. Yhtiön JAM Remontti Oy liikevaihto oli 357 tuhatta ja tilikauden tulos 5 tuhatta. Liikevaihto laski 2, 7%. Liikevoittoprosentti oli 1, 7%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2019. 12/2019 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 5 työntekijää. Työntekijämäärä pysyi samana verrattuna edelliseen tilikauteen. Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Suomen Asiakastieto Onko tämä sinun yrityksesi? Voit muuttaa näytettäviä tietoja maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa. Kirjaudu Oma Fonecta -palveluun tästä. Päättäjätiedot  Jorma Kalervo Kettunen, hallituksen puheenjohtaja (3/2014)  Markku Antero Nyberg, hallituksen jäsen (3/2014)  Joonas Lauri Aleksi Sundberg, hallituksen jäsen (3/2014)  Aleksi Juhani Vehviläinen, hallituksen jäsen (3/2014) Näytä muut vastuuhenkilöt kaupparekisterissä Lähde: Kaupparekisteri Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja kumpikin yksin ja hallituksen jäsenet kaksi yhdessä Lähde: Kaupparekisteri Muita saman alan yrityksiä Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi.

  • Airbaltic kokemuksia
  • Microblading kokemuksia
  • Gigantti megastore vantaa free
  • Kohdehaku - Pirkanmaa | Metsätilat.fi
  • JAM Remontti Oy kokemuksia ja yhteystiedot | Duunitori
  • JAM Remontti Oy - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi
  • Minne mennä helsinki
  • Kotkansaari – Wikipedia

Airbaltic kokemuksia

Näytä lisää sivusta JAM Remontti Oy Facebookissa Näytä lisää sivusta JAM Remontti Oy Facebookissa Luo uusi tili 709 henkilöä tykkää tästä 718 henkilöä seuraa tätä Henry Fordin katu 5 (7 865, 53 km) 00150 Helsinki Facebook näyttää tietoja, joiden avulla ymmärrät sivun tarkoitusta paremmin. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät. Sivu luotu – 9. kesäkuuta 2014 Aiheeseen liittyvät sivut On aika kiittää kuluneesta vuodesta Vuoteen 2019 on mahtunut paljon mielenkiintoisia remontteja, erilaisia projekteja sekä arvokkaita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Toivotamme rauhallista joulua ja idearikasta vuotta 2020! Keittiön pinnat päivitettiin 2018 luvulle.