Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Riihivuori teatteri liput

Nyt myynnissä paljon tavaraa hevoselle ja ratsastajalle, kaikki tavarat on ehjiä. En lähetä tuotteita postissa, noutaa voi joko Liedosta tai Turusta. + Premier equine International kenttäsuojat maastoesteille, eteen ja taakse, koko L, erittäin vähän käytetty!

Turvaliivit Aikuisille - Kotielaintarvike.fi verkkokauppa

Turvaliivi suojaa selkää ja rintakehää putoamisissa, potkuilta ja puristusonnettomuksissa. Turvaliivin iskua vaimentava materiaali jakaa painetta vartalolla niin, että vaurio minimoidaan. Myös turvaliiveille on voimassaolevat standardit ja merkinnät. Liivin tulee ola CE-merkitty ja siitä tulisi löytyä SS-EN 13158 merkintä. Tämä merkintä vastaa BETA 2009 standardia. Kaikki Hööksin myymät turvaliivit täyttävät nämä vaatimukset. Turvaliivejä on kolmea eri tasoa, 1-3, joista taso 3 on turvallisin. Kilpailtaessa kenttäratsastuksessa tai esteratsastuksessa tai jos ratsastaja on juniori-, poni- tai lapsiratsastaja on käytettävä kolmostason liiviä. Liiviä on tällöin käytettävä kaikessa ratsastuksessa kilpailualueella. Turvaliivit | Turvavarusteet

Turvaliivit Hööksiltä! | Turvaliivi ratsastajan suojaksi ja turvaksi | Hööks.fi

 • Remontilla rahoiksi kausi 11
 • Kotipizza kaukajärvi
 • Kirsti tulonen seppänen
 • Helsinki-vantaan lentoasema pysäköinti
 • Haku - ohjaamot.fi
 • Jhl ansiopäiväraha laskuri
 • Kela fi postiosoitteet
 • Uuni mikro yhdistelmä
 • Ystäväni on kuin villasukka
 • Suomen suurin lumilinna
 • Hevostalli.net - Markkinat - Kaikki / Myydään / Varusteet / Ratsastus / Hevoselle

Etusivu - Satulapajan verkkokauppa

+ SRT palaturvaliivi, aikuisten M. Käytetty vain yhden kauden ajan. 15e + Composit jalustimet, naisten koko 5e + Mountain Horsen jalustinkumeilla varustetut turvajalustimet, naisten koko, 10e + Merkittömät ruskeat fleecepintelit 3e + Eskadronin turkoosi korvahuppu, full 5e + Merkitön vihreä korvahuppu, full 3e + HKM tummansininen kisatakki, koko XS. Kaksoishalkio takana. Sisältä vuoren sauma kainalon kohdalta vähän ratkennut. Muuten ehjä. 10e + Covalliero musta kisatakki, koko L. KÄYTTÄMÄTÖN. Takana kaksoishalkio. 15e + Heijastinpeppuloimi, vuoreton, koko M/cob 5e + Lapasuojus, koko M, lähes käyttämätön. 5e Kuolaimia kauhea kasa, 5e kappale: 12, 5cm "baby" kanki 13, 5cm kolmipala bridong 14, 5cm oliivinivel 13, 5cm oliivikolmipala 14, 5cm kolmipala 13, 5cm kolmipala litteällä keskiosalla 12, 5cm kolmipala 13, 5cm kolmipala 13, 5cm nivel 13, 5cm fullcheek 13, 5cm olympia 13, 5cm baucher 13, 5cm suora kuolain 14, 5cm nivel 12, 5cm "baby" pelham Ilmoitukseen »

Satulat ja varusteet, Hevoset ja hevosurheilu, Koko Suomi, Tori.fi

Ratsastuspukeutumisen ja -varusteiden valmistajista yksiä tunnetuimpia ovat Horze, Horse Comfort ja Eurohunter. Kaikki nämä, ja monet muut ratsastuspukeutumisen merkit löytyvät myös verkkokaupastamme. Toivotamme kaikki ratsastajat siis tervetulleeksi ostoksille! Vertaile Vertaile

Ratsastushousut, ratsastusaappaat, ratsastuskypärät | Karkkainen.com

Turvaliivi on alunperin kehi... Tarjoustuote! ALE -48% Hansbo Sport Useita vaihtoehtoja Hansbo Turvaliivi Royal Beta. Turvaliivi on valmistettu erittäin hengittävästä, pehmeästä ja vartaloa miellyttävästi myötäileväst... Tuotteet 1 - 14 (Yhteensä 14)

Mitat Selkäpanssarin pituus on 54cm. Poistamalla häntäluunsuojan, suojan pituus lyhenee 10, 5 cm. Vyötärön ympäryys on 83cm-101cm. Mitä on D30 -materiaali? D30 on yhdistelmä patentoituja tekniikoita, joilla tuotetaan erittäin joustavaa materiaalia, joka kovettuu iskusta. Tätä materiaalia on jo pitkään käytetty eri suojavarusteissa, esimerkiksi moottoripyöräilijöiden vaatteissa. Myös moni alppilaskija suojaa itsensä D30 -materiaalilla. D30:n salaisuutena ovat molekyylit, jotka liikkuvat materiaalissa vapaasti pitäen sen joustavana ja huomaamattomana vaatteen sisällä. Kun materiaali kohtaa iskun, molekyylit lukittautuvat toisiinsa, jolloin materiaalista tulee kova ja samalla sen vangitsee iskusta tulleen voiman itseensä. Molekyylit palautuvat vähitellen takaisin liikkuvaksi ja näin materiaali palautuu joustavaksi. "Markkinoiden mukavin turvaliivi" "Olen useasti unohtanut turvaliivin ratsatuksen jälkeen takin alle ja ajanut autolla kotiin turvaliivi päällä"

Aiheeseen liittyvät artikkelit Millaisiahan ovat olleet historiassa ensimmäiset ratsastuskokemukset, kun villihevosia alettiin kesyttää ja käyttää liikkumiseen. Voisi kuvitella, että meno on ollut aika hurjaa ja... > Lue tästä! Artikkeli elo 28, 2017 Kärkkäinen Millaisiahan ovat olleet historiassa ensimmäiset ratsastuskokemukset, kun villihevosia alettiin kesyttää ja käyttää liikkumiseen. Voisi kuvitella, että meno on ollut aika hurjaa ja ratsastusasut eivät ole alkuun olleet kovinkaan kummoisia. Hiertymiltä ja vahingoilta ei varmasti olla vältytty. Onneksi aika on nyt toinen, ja meillä on valittavanamme koko joukko erilaisia ratsastushousuja ja muita asusteita. Hevonen on suuri eläin, ja sen kanssa touhutessa on hyvä kiinnittää huomiota varusteisiin. Hevostalli on usein paikka, jossa voi ratsastamisen lisäksi hoitaa hevosta ja siivota sen karsinaa tai tallin muita tiloja. Ratsastussaappaat sopivat hyvin tallilla touhuiluun ja tietysti myös ratsastamiseen. Talvella tallille kannattaa laittaa talviratsastussaappaat.

Ratsastushousut suojaavat ratsastettaessa reisiä ja pohkeita. Hevosen selässä jalat saattavat joutua koville. Ratsastuslegginsit toimivat samoin kuin mitkä tahansa ratsastushousut, mutta ovat usein ohkaisempaa kangasta. Toki niistäkin löytyy talviratsastukseen tarkoitettuja malleja. Kuitenkin oikein kovilla pakkasilla mukavimmat ovat topparatsastushousut, jotka pitävät lihakset lämpiminä kevyemmässäkin lauhemmille keleille sopivat myös softshell-ratsastushousut. Ratsastushousuissa on valinnanvaraa. Lasten ratsastushousut ovat tarpeen varsinkin, jos ratsastusharrastus jatkuu pidempään. Alkuun ratsastustunneilla selviää kyllä muillakin joustavilla housuilla kuten legginseillä tai stretch-farkuilla. Ratsastuskengät ja -housut ovat ratsastajan perusvarusteita. Niiden lisäksi ratsastaja voi hankkia ratsastukseen ratsastuspaidan, ratsastusliivin tai -takin. Erilaiset ratsastustekstiilit takaavat riittävän lämmön tallilla ja hevosen selässä. Tärkeitä ovat myös kypärät ja ratsastuskäsineet. Ne tuovat mukavuuden lisäksi turvallisuutta ratsastukseen.