Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Vuokra asunnot kokemäki

Sekin on uusintanäkemys Disneyn kuuluisaksi tekemästä seikkailusta ja toteutettu suurimmaksi osin tietokoneiden syövereissä. Leijonakuningas häviää aavistuksen Viidakkokirjalle, lähinnä koska siinä on tavoiteltu vieläkin suurempaa luonnollisuutta. Se on kaksiteräinen miekka. Toisaalta jälki on kuin huippuluokan luontodokumentissa, ja jatkuvasti odottaakin David Attenboroughin alkavan selostaa Leijonakuninkaan tapahtumia. Toisaalta se jättää käyttämättä animaation – niin piirretyn kuin tietokoneella luodun – suurimman valtin, mahdollisuuden liioitteluun ja ilahduttaviin ylilyönteihin. Uuden Leijonakuninkaan hahmot ovat fotorealistisia Afrikan savannin asukkaita, mutta täysin tunnistettavia olivat piirretyn versionkin olennot, joiden luonteita tyylitellyt kasvonpiirteet eläväisine ilmeineen korostivat. Nyt paikoin tulee jopa epämiellyttävä tunne siitä, että katsoo koulutettujen sirkuseläinten esiintymistä. Tiukka pitäytyminen antropomorfismin minimoinnissa on sinänsä kunnioitettavaa, koska se tekee selvän pesäeron vanhaan Leijonakuninkaaseen – ja siksi lopun fanipalvelukselta tuntuvat onnahdukset siinä korostuvat.

Keräilijän Keidas: Leijonakuningas blu-ray + dvd

  1. Leijonakuningas 1 dvd download
  2. Leijonakuningas - Haku - Huuto.net
  3. Leijonakuningas 1 dvd
  4. Leijonakuningas 1 dvd set

Disney esittää ohjaaja Jon Favreaun uuden live action -version elokuvasta Leijonakuningas, joka vie meidät Afrikan savannille, missä tuleva kuningas on juuri syntynyt. Simba ihailee isäänsä kuningas Mufasaa ja ottaa omat kuninkaalliset velvollisuutensa vakavasti. Mufasan veli Scar - juuri syrjäytetty kruununperijä - punoo omia juoniaan. Taistelu Jylhäkallion herruudesta, joka on täynnä petosta, tragediaa ja draamaa, johtaa Simban karkotukseen. Apunaan pari uutta, hauskaa ystävää Simba joutuu pohtimaan, miten isoksi kasvettuaan ottaa takaisin oman paikkansa. Alkuperäisääninä mm. Donald Glover (Simba), Beyoncé Knowles-Carter (Nala), Chiwetel Ejiofor (Scar), James Earl Jones (Mufasa), Billy Eichner (Timon) ja Seth Rogen (Pumba).

Leijonakuningas

[10] Huhtikuussa 2017 Billy Eichner ja Seth Rogen valittiin Timonin ja Pumban ääninäyttelijöiksi. [11] Heinäkuussa 2017 John Oliver valittiin Zazun ääninäyttelijäksi. [12] Elokuussa 2017 Chiwetel Ejiofor osallistui neuvotteluihin Scarin roolista. [13] Lisäksi Alfre Woodard valittiin Sarabin rooliin ja John Kani Rafikin rooliin. [14] [15] Elokuvan koko päänäyttelijäkaarti paljastettiin marraskuussa 2017 ja samalla vahvistettiin Ejioforin ja Beyoncén valinnat Scarin ja Nalan rooleihin. [16] Marraskuussa 2018 Amy Sedarisin paljastettiin olevan valittu elokuvaan näyttelemään aivan uutta hahmoa. [17] Elokuvan tuotanto käynnistettiin taustakangasnäyttämöllä Los Angelesissa kesällä 2017. [18] [19] Virtuaalituotannon päävastaava Girish Balakrishnan sanoi nettisivuillaan elokuvantekijöiden käyttäneen sekä liikkeenkaappaus - että VR / AR -teknologioita. [20] Musiikki [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] 1. marraskuuta 2017 ilmoitettiin että vuoden 1994 elokuvan säveltänyt Hans Zimmer palaa säveltäjäksi.

Leijonakuningas 1 dvd covers

Elokuvat Lastenelokuvat DVD Leijonakuningas DVD Ei varastossa Hinta: 9, 95 € 995 Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla. Tule mukaan seuraamaan leijonanpentu Simbaa, joka ei malta odottaa tulevansa kuninkaaksi, vaan etsii kohtaloaan seuraten "elämän tietä". Koe uudelleen elokuvan mahtava avaus afrikkalaisessa maisemassa, laula "Hakuna matata" Timonin ja Pumban kanssa ja ole mukana Simban ottaessa oikeutetusti paikkansa kuninkaana. Nauti upeasta animaatiosta, unohtumattomasta Oscar®-palkitusta musiikista (Paras musiikki ja Paras laulu "Can You Feel the Love Tonight", 1994) ja ajattomasta tarinasta. Leijonakuningas on yksi Disneyn suurista mestariteoksista ja kautta aikojen rakastetuin animaatioelokuva. Julkaisupäivämäärä: 26. 6. 2015

The Lion King Ohjaus Roger Allers, Rob Minkoff Pääosissa Matthew Broderick, Jeremy Irons ja James Earl Jones Tekstitys suomi, ruotsi, englanti Suosikit 0 Lisää listaan Kuvaus Arvostelut Pääsemme nyt ensimmäistä kertaa kokemaan Disneyn upean animaatiomestariteoksen Blu-rayna. Virheetön kuva ja ääni yhdessä jännittävän lisämateriaalin kanssa tekevät tästä kaikkien aikojen menestyselokuvasta aivan uuden elämyksen. Tule mukaan seuraamaan leijonanpentu Simbaa, joka ei malta odottaa tulevansa kuninkaaksi, vaan etsii kohtaloaan seuraten "elämän tietä". Koe uudelleen elokuvan mahtava avaus afrikkalaisessa maisemassa, laula "Hakuna matata" Timonin ja Pumban kanssa ja ole mukana Simban ottaessa oikeutetusti paikkansa kuninkaana. Nauti upeasta animaatiosta, unohtumattomasta Oscar®-palkitusta musiikista (Paras musiikki ja Paras laulu "Can You Feel the Love Tonight", 1994) ja ajattomasta tarinasta. Animaatioelokuvien kuningas on entistäkin upeampi Blu-rayna! Leijonakuningas on yksi Disneyn suurista mestariteoksista ja kautta aikojen rakastetuin animaatioelokuva.

Sulkeutuu 27. klo 16:36 Leijonakuningas, Blu-Ray ALL, *UUSI* IISALMI Sulkeutuu 15. klo 2:10 Leijonakuningas 3 - Hakuna Matata (2-disc) Sulkeutuu 2. klo 13:33 12, 50 € Leijonakuningas VHS SASTAMALA Sulkeutuu 25. klo 15:55 DVD:Leijonakuningas.. Disneyn 32. klassikko. Sulkeutuu 23. klo 18:56 Walt Disney - Leijonakuningas "Diamond Edition" ESPOO Sulkeutuu 20. klo 11:01 3, 50 € Leijonakuningas juhlajulkaisu VHS Sulkeutuu 19. klo 14:28 Leijonakuningas Blu-Ray + DVD (Disneyn 32. Klassikko) 14, 20 € Leijonakuningas (Blu-ray + DVD) Disney Klassikko 32 (UUSI) Sulkeutuu 8h 31 min Leijonakuningas (2019) Limited Steelbook (UUSI) Sulkeutuu 15. klo 19:03 29, 90 € Leijonakuningas (1994) Blu-ray 3D + Blu-ray (UUSI) Sulkeutuu 26. klo 21:32 Uudenveroinen

Kun lejonanpentu Simba syntyy, on se suuri päivä Jylhämaassa. Isoksi kasvettuaan hänen on määrä nousta Leijonakuninkaaksi isänsä Mufasan jälkeen. Kaikki riemuitsevat - lukuunottamatta Scari, Mufasan luihua veljeä, joka mieluiten näkisi valtaistuimella itsensä. Aika kuluu ja utelias Simba oppii uutta tehtäväänsä varten. Hän kulkee isänsä mukana, saa viisaita neuvoja Rafiki paviaanilta ja leikkii ystävänsä Nalan kanssa. Mutta sitten tapahtuu odottamaton onnettomuus, jonka jälkeen Mufasaa ei enää ole - ja ennen kuin kukaan huomaakaan, on scar kaapannut vallan itselleen, Simban on pakko paeta. Kaukana perheestään hän tapaa Timon-mangustin ja pahkasika Pumban, joista tulee hänen parhaat ystävänsä. Mutta on tuleva päivä, jolloin Simba nousee Jylhäkalliolle ottaakseen takaisin paikkansa ainoana oikeana Leijonakuninkaana... Lejonakuningas on yksi Disneyn suurimmista mestariteoksista ja kaikkien aiojen katsotuin ja rakastetuin piiroselokuva. Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, ei voi taata tietojen oikeellisuutta.