Lahja 2 v tytölle

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copy...

Vuokra asunnot kokemäki
 1. 🍔 %(city)s päivän Lounas: Mitä on tänään lounaaksi🥗
 2. Leipomo, kahvila | Rauma | Kontion Konditoria Oy
 3. Presso Äyhö - Visit Rauma
 4. -10 % kahvilan makeat ja suolaiset vitriinituotteet

Gastrobar Krouvi Rento ja tyylikäs. Kaupungin laajin juomavalikoima ja upea viskiklubi. Ruokaravintola, joka tarjoaa monenlaisia herkkuja, aina naposteltavista illalliseen pitkän kaavan kautta. Gastrobar Krouvi, Välikatu, 26100 Rauma.

🍔 %(city)s päivän Lounas: Mitä on tänään lounaaksi🥗

Kuulumalla Amarillon Heimoon kuulut ryhmään, joka on ylpeä työstään.... Amarillo ravintolaketju on yksi S-ryhmän vanhimmista ja parhaiten toimivista ketjuista. Rauman Amarillossa on nautittu ketjun kehitystyön viimeisimmistä hedelmistä viime vuonna toteutetusta konseptimuutoksesta alkaen. Nykyisen keittiöpäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin, haemme uutta keittiöpäällikköä johtamaan joukkoja, cheftainereita, etulinjasta. Tässä toimenkuvassa esimiestyö ja johtaminen ovat erityisesti keskiössä!

Leipomo, kahvila | Rauma | Kontion Konditoria Oy

Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista. Presso Äyhö, Rauma » Äyhönjärventie 1, 26100 Rauma Kartalla 02 - 8330 270 Soita Facebook Tykkää Anna palautetta

haku kartat reitit rekisterinumerot / Rauma / Kahvila / Kahvila Rauma Alalta kahvila löytyi 29 tulosta paikkakunnalta Rauma. Ravintola Savila Ravintola Savila on idyllinen ravintola Savilanpuiston laidalla keskellä Unescon maailmanperintökohdetta. Rav... Lue lisää Rakennus Vahala Oy Raumalainen Rakennus Vahala Oy tarjoaa väistötilat avaimet käteen periaatteella. Väistötilojen toimitus ja as... Lue lisää Ravintola Lempi Ravintola Lempi kutsuu herkulliselle aterialle. Viihtyisässä ravintolassamme lounas tarjoillaan buffetpöydäst... Lue lisää Tarkenna tuloksia toimialan mukaan: Löydä sinua lähin palveleva kahvila missä ja milloin vain! Etsitpä sitten kahvilaa Kajaanista, Leipomoa Loviisasta, konditoriaa keskustasta tai ravintolaa rannasta. Vai onko suunnitelmissasi kenties häät tai muu perhejuhla ja etsit ammattitaitoista pitopalvelua? Suurimpien kaupunkien tarjoamasta laajasta kahviloiden ja ravintoloiden joukosta löydät varmasti omaan makuusi sopivan vaihtoehdon. Voit löytää myös uusia tuttavuuksia, vaikkapa boheemin kahvilan Helsingin Kalliosta tai makoisan lounasravintolan Länsi-Pasilasta.

Presso Äyhö - Visit Rauma

Kaffett ja hyvälist – aamust ehtosse Tule nauttimaan maukkaasta kahvihetkestä Kontion leipomon kahviloihin ja hanki Kontiolta myös herkulliset leivonnaiset juhlaasi: häihin, vuosipäiviin, kastetilaisuuksiin. Täytekakut, voileipäkakut, pullat ja muut suussa sulavat herkut takaavat, että arvokkaat hetkesi todella ovat yhtä juhlaa. Hyvä Konditoria Perheyrityksenä toimiva Kontion leipomo kuuluu " Hyvä Konditoria " -ketjuun. Hyvä Konditoria -merkki takaa, että tuotteemme on valmistettu laadukkaista raaka-aineista perinteistä käsityötaitoa kunnioittaen. Parhaiten tutustut valikoimaamme poikkeamalla konditoria-kahviloissamme, joissa vaalimme hyvää kahvilaperinnettä. Voit ostaa tuotteemme uunituoreina myös mukaasi kotiin, työpaikalle tai vaikkapa tuliaisiksi. Ota yhteyttä » Leipomotuotteita ammattitaidolla valmistettuna. Leikarin leipomo-kahvila paistaa ja palvelee. Istahda keskelle raumalaista idylliä ja arkea.

-10 % kahvilan makeat ja suolaiset vitriinituotteet

Samoja ihmisiä näkee yhtä lailla kahvilla kuin lounaallakin, Telen sanoo. Telen pitää työstään. Hän on työskennellyt Keulan palveluksessa jo 21 vuoden ajan. Kahvilatuotteet paistetaan ja viimeistellään paikan päällä omassa keittiössä. Näin ollen tarjolla on aina tuoretta syötävää. – Meiltä löytyy esimerkiksi pullaa, sämpylää, ruisleipää, saaristolaisleipää ja croissanttia sekä smoothieta. Tämän lisäksi meiltä saa muun muassa lihapasteijoita ja kinkkujuustokolmioita. Äyhön Presson tilat uudistettiin joulukuussa 2017. Valoisa ja avara tila on palvellut asiakkaitaan siis kohta jo kahden vuoden ajan. – Tätä on kehuttu kaupungin hienoimmaksi lounaspaikaksi. Mielestäni tämä on sellainen kodinomainen. Tähän on myös helppo tulla, sillä meillä on iso parkkipaikka. Pressossa on aina tarjolla tuoretta syötävää. Kuin kotiin tulisi Telen on pitkän linjan keulalainen, sillä hän tuli taloon jo vuonna 1998. Tuolloin työpaikka oli sama kuin nyt, mutta toimi silloin nimellä Prisma Café. – Tulin aluksi neljän kuukauden työharjoitteluun.

 1. Presso äyhö lounas de
 2. My summer car ikäraja
 3. Kahvila, leipomo, konditoria | Rauma | Kontion Konditoria Oy
 4. Ajankohtaista | Ravintola Perho
 5. Presso Äyhö - Visit Rauma
 6. Silmänpainetauti (glaukooma)
 7. Lounas oulu

Julkaistu 30. 8. 2019 12:44 Ravintolapäällikkö Mirjami Telen kertoo kotiruokalounaan keräävän kiitosta. Herkullisen tuoksun tavoittaa jo tuulikaapissa. Äyhön Pressossa on parhaillaan alkamassa lounasaika. Buffet-lounas on tarjolla arkisin klo 10. 30-15. 00 ja lauantaisin klo 11. 00-14. 30. – Lounas on se meidän isoin juttumme, joka vetää ihmisiä päivästä toiseen. Meillä on neljän viikon kiertävä ruokalista, josta löytyy monipuolista ruokaa moneen makuun. Ketju suunnittelee listan ja toimittaa reseptiikan, mutta valmistamme ruoan itse, ravintolapäällikkö Mirjami Telen kertoo. – Pääasiassa lounastajamme koostuvat työssäkäyvistä ja eläkeläisistä, mutta myös perheet käyvät yhdessä lounaalla. Tämä korostuu etenkin lauantaisin. Tässä on mukava viettää yhteistä aikaa hyvän lounaan parissa. Lapsille löytyy myös leikkipaikka. Valoisat ja avarat tilat uusittiin joulukuussa 2017. Buffet-kattaus on todella monipuolinen. Siitä voi jokainen kasata itselleen mieleisensä annoksen. – Lämpimistä vaihtoehdoista, salaateista ja leivistä muodostuu terveellinen, hyvällä tavalla kotiruokamainen lounas.